Το ζεύγος Ομπάμα θα εμφανιστεί ξανά στην Όπρα

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η γυναίκα του Μισέλ θα εμφανιστούν μαζί στην εκπομπή "The Oprah Winfrey Show", η οποία πλησιάζει στο τέλος της μετά από 25 χρόνια.

Ο Λευκός Οίκος και αρθρογράφοι για την καθημερινή εκπομπή δήλωσαν την Τρίτη, πως το ζεύγος Ομπάμα θα βιντεοσκοπίσουν την εμφάνισή τους στο Σικάγο στις 27 Απριλίου η οποία θα προβληθεί στις 2 Μαϊου. Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του ζεύγους Ομπάμα για την "Oprah" από το 2006.

Η Winfrey η οποία θεωρείται ως η γυναίκα που έχει επηρεασει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη την αμερικάνικη τηλεόραση, βοήθησε να μαζευτούν εκατομμύρια δολάρια για την εκστρατεία του Ομπάμα το 2008. Έχει πάρει συνέντευξη μάλιστα από Μπαράκ Ομπάμα πολλές φορές κατά το παρελθόν, τόσο πριν όσο και μετά την εκλογή του.

Η Winfrey ανακοίνωσε πέρσι ότι η δημοφιλή της εκπομπή θα έφτανε στο τέλος της, η οποία προβάλλεται σε 140 χώρες, προκειμένου να επικεντρωθεί στο νέο κάναλι της σην καλωδιακή τηλεόραση της OWN η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο. Το τελευταίο επεισόδιο του "Τhe Oprah Winfrey Shoe" θα προβληθεί στις 25 του Μάη.
Πηγή: skai.gr