Νέα μη κολακευτική βιογραφία του Μπερλουσκόνι

Η μητέρα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι γνώριζε από νωρίς πως το αγόρι της ήταν προορισμένο να κάνει σπουδαία πράγματα, αλλά έκανε λάθος όταν προέβλεψε ότι ποτέ δεν θα τα πηγαίνει καλά με τις γυναίκες.

Η Ροσα Μπερλουσκόνι, η οποία πέθανε το 2008, είναι μία από τους πολλούς πρωταγωνιστές του νέου ντοκιμαντέρ για τον Μπερλουσκόνι ονόματι «Σίλβιο για πάντα», μια ανεπίσημη βιογραφία χωρίς φυσικά άδεια από τον πρωθυπουργό, το οποίο σίγουρα δεν θα φέρει χαμόγελα στον ίδιο αλλά και τους υποστηρικτές του.

«Εργάστηκε όλη του την ζωή. Έφερε την ευημερία σε όλους» λέει η Ρόζα Μπερλουσκόνι στην αρχή της 80λεπτης ταινίας.

Το «Σίλβιο για πάντα» χρησιμοποιεί παλιές φωτογραφίες, τηλεοπτικό και ηχητικό αρχείο που αφήνει «τον Μπερλουσκόνι να πει την δικιά του ιστορία», όπως το έθεσε ένας από τους δημιουργούς στον Τύπο την Τρίτη (25/03).

Χρησιμοποιώντας πρωτότυπα κλιπ και έναν ηθοποιό με μια φωνή παρόμοια με του Μπερλουσκούνι, ανασυνθέτουν την ζωή του πιο ισχυρού άνδρα της Ιταλίας.

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην πιο πρόσφατη δικαστική υπόθεση του Μπερλουσκόνι που ταλανίζει την ζωή της Ιταλίας. Υπάρχουν σκηνές με την Ρούμπι, την έφηβη με την οποία ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι πλήρωσε για να κάνει σεξ μαζί της. Άλλες σκηνές δείχνουν κορίτσια να λαμβάνουν μέρος σε άγρια πάρτυ στην βίλα του Μπερλουσκόνι.

Το κοινό πιθανότατα να ξεχυθεί σε γέλια όταν θα δει την μητέρα του Μπερλουσκόνι να λέει πως «Δεν του αρέσει το κοινωνικό σκηνικό. Δεν θα δείτε ούτε μια φωτογραφία του Σίλβιο να είναι με μια γυναίκα
Πηγή: skai.gr