Κατευθυντήριος Οδηγός για τους Διαδικτυακούς Εμπόρους στην Ελλάδα προς την επίτευξη του Άριστου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

Προς την επίτευξη του άριστου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, η INTZEIDIS Consulting επινόησε σε συνεργασία με το neoecommerce.gr και την Greekinfographics μια μοναδική αφίσα – εικονογράφημα  ιδανική για ανάρτηση στο χώρο εργασίας, η οποία θα αποτελέσει κατευθυντήριο οδηγό για τους διαδικτυακούς εμπόρους στην Ελλάδα. Αυτή απεικονίζει, συμπυκνωμένα και για πρώτη φορά, το στρατηγικό πλάνο με τα τριάντα τρία σημεία αναφοράς που χρειάζονται για την επιτυχή διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και τα οποία οι διαδικτυακοί έμποροι θα πρέπει να έχουν πάντα υπό παρακολούθηση.
Η καινοτόμα αφίσα θα αποσταλεί δωρεάν σε επιλεγμένες από την INTZEIDIS Consulting ελληνικές εταιρείες, ηλεκτρονικά καταστήματα, Startups, Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια, Συνδέσμους, Οργανώσεις και Πανεπιστήμια. Ενώ αυτή έχει αναρτηθεί στο neοecοmmerce.gr, με τη μορφή PDF αρχείου, για δωρεάν λήψη για εκτύπωση. Επιπλέον, θα δίνεται και η δυνατότητα απόκτησής της (με χρέωση) τόσο με τη μορφή πτυσσόμενης αφίσας όσο και σε πολυτελή έκδοση (με αποστολή σε ειδική συσκευασία).
“Με την παραπάνω ενέργειά μας, θέλουμε να στηρίξουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες για την
επίτευξης της Επιχειρηματικής Αριστείας στο Μελλοντικό Εμπόριο” δήλωσε ο κ. Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Directοr Media & E-Cοmmerce της INTZEIDIS Cοnsulting και διαχειριστής του neoecommerce.gr, του κορυφαίου εξειδικευμένου μπλοκ για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην ελληνική αγορά. Ενώ συμπλήρωσε: “Το παραπάνω κρίνεται απαραίτητο, καθώς μόνο αυτοί οι έμποροι θα είναι μελλοντικά επιτυχείς οι οποίοι θα ανταποκριθούν με επιτυχία στην αναδιαμόρφωση του λιανεμπορίου μέσω μιας άριστης διαδικτυακής στρατηγικής”.

Περισσότερες πληροφορίες : INTZEIDIS Consulting  και neoecommerce.gr  
Ευστάθιος Ιντζεΐδης
Πηγή: skai.gr