AUTO


Nτεμπούτο για τρία μοντέλα της Hyundai στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης

Η Hyundai Motor παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό τρία νέα αυτοκίνητα στα πλαίσια της 67ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης: το πρώτο υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο της Hyundai, i30 N, το κομψό coupe i30 Fastback και το δυναμικό, sub-compact SUV, το ολοκαίνουργιο KONA. Αυτά τα νέα μοντέλα αποτελούν τα πιο πρόσφατα ορόσημα της διαδρομή της Hyundai Motor για να αναδειχθεί η Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτου στην Ευρώπη μέχρι το 2021.

 
Η Hyundai Motor παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό τρία νέα αυτοκίνητα στα πλαίσια της 67ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης: το πρώτο υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο της Hyundai, i30 N, το κομψό coupe i30 Fastback και το δυναμικό, sub-compact SUV, το ολοκαίνουργιο KONA. Αυτά τα νέα μοντέλα αποτελούν τα πιο πρόσφατα ορόσημα της διαδρομή της Hyundai Motor για να αναδειχθεί η Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτου στην Ευρώπη μέχρι το 2021.


Εκτός από αυτά τα τρία νέα μοντέλα, η Hyundai θα έχει και άλλες σημαντικές παρουσίες της νέας προϊοντικής γκάμας της στο περίπτερό της στη Φρανκφούρτη.


Νέο Hyundai i30 N
Το i30 N είναι το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της Hyundai Motor της σειράς N εμπνευσμένη από το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Βασισμένο στο i30 Νέας Γενιάς, αυτό το αυτοκίνητο έχει αναπτυχθεί εξ’ αρχής για να προσφέρει μέγιστη οδηγική απόλαυση στην καθημερινή ζωή, τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα. Το i30 N τροφοδοτείται από έναν υπερ-τροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων που διατίθεται με δύο επιλογές επιδόσεων : το Standard Package που αποδίδει 250 ίππους, ενώ εναλλακτικά η μέγιστη ισχύς του Performance Package ανέρχεται στους 275 ίππους. Και οι δύο εκδοχές παρέχουν μέγιστη ροπή 353 Nm και φτάνουν σε μέγιστη ταχύτητα τα 250 km / h. Η έκδοση των 250 ίππων φθάνει τα 100 km / h σε 6,4 δευτερόλεπτα, ενώ η έκδοση των 275 ίππων σε 6,1 δευτερόλεπτα. Το νέο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της Hyundai διαθέτει ακρίβεια, έλεγχο, ασφάλεια και ανθεκτικότητα όσον αφορά στις υψηλές επιδόσεις και τον οδηγικό ενθουσιασμό. Τα χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων για το πρώτο μοντέλο N της Hyundai Motor είναι τα κορυφαία της κατηγορίας του και ενώ ο οδηγός του μπορεί να επιλέγει διαφορετικά οδηγικά προφίλ ανάλογα τις επιθυμίες του.


Νέο Hyundai i30 Fastback

Με το i30 Fastback, η Hyundai Motor εισέρχεται στην αγορά των compact οχημάτων με ένα premium, αριστοκρατικό, πεντάθυρο coupe. Το i30 Fastback χαρακτηρίζεται από τον δυναμικό αλλά και κομψό του σχεδιασμό καθώς και τις σπορ επιμήκεις γραμμές του. Προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα Hyundai SmartSense ™ χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας και οδηγικής άνεσης, το i30 Fastback καθιστά την τεχνολογία προσιτή στο ευρύ κοινό, όπως και τα άλλα μέλη της σειράς i30. Η γκάμα κινητήρων του i30 Fastback αποτελείται από δύο υπερ-τροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες ίδιους με αυτούς του πρόσφατα λανσαρισμένου και στην Ελληνική αγορά Hyundai i30 Hatchback.


Νέο Hyundai KONA
Το ολοκαίνουργιο KONA είναι ένα πραγματικό SUV με έντονο και προοδευτικό σχεδιασμό, κορυφαία χαρακτηριστικά, προσβάσιμη συνδεσιμότητα και εξελιγμένες τεχνολογίες ασφάλειας. Το KONA της Hyundai προσφέρει μια κομψή, αιχμηρή σχεδίαση με διπλούς LED προβολείς, two-tone οροφή και επιλογή από δέκα ξεχωριστά εξωτερικά χρώματα. Αυτό το νέο SUV συνδυάζει την προαιρετική τετρακίνηση νέας τεχνολογίας από το Hyundai TUCSON, το 7DCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και τους τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες της Hyundai. Εκφράζει τον τρόπο ζωής των σύγχρονων αστικών πελατών.


Νέο i30 N TCR
Το i30 N TCR, το πρώτο αυτοκίνητο της Hyundai Motorsport που προορίζεται ειδικά για αγώνες σε πίστα, έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή του κοινού κατά τη διάρκεια της πρώτης του εμφάνισης στο πρόσφατο πρωτάθλημα της ADAC TCR στη Γερμανία. Στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης το i30 N TCR θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε ένα ευρύτερο κοινό. Κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς TCR που εισήχθησαν το 2015, ενισχύει την σειρά N υψηλής απόδοσης της Hyundai, και θα παρουσιάζει τις δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας της μάρκας.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς TCR, το i30 N TCR τροφοδοτείται από έναν υπερ-τροφοδοτούμενο κινητήρα δύο λίτρων, ο οποίος συνδέεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων που λειτουργεί με χειριστήρια τοποθετημένα στο τιμόνι. Η δεξαμενή καυσίμου των 100 λίτρων του αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένη με κιτ ανεφοδιασμού αντοχής, επιτρέποντας στους πελάτες να αγωνίζονται τόσο σε αγώνες σπριντ όσο και σε μεγάλες αποστάσεις.


Νέα γενιά κινητήρων “Smart Stream”

Η Hyundai Motor αποκαλύπτει τη νέα γκάμα κινητήρων νέας γενιάς “Smart Stream” στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης του 2017 παρουσιάζοντας τον κινητήρα Smart Stream 1,6 λίτρων T-GDi καθώς και το Smart Stream 8τάχυτητο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη υγρού τύπου. Ο νέος κινητήρας T-GDi 1,6 λίτρων ενσωματώνει μια σειρά από νέες τεχνολογίες, όπως η «Continuously Variable Valve Duration (CVVD)», η οποία ρυθμίζει συνεχώς τη διάρκεια της βαλβίδας και επομένως βελτιστοποιεί ανεξάρτητα το χρόνο ανοίγματος και κλεισίματος της βαλβίδας, την απόδοση και τη μείωση των εκπομπών ρύπων. Με ταχύτερες και πιο ομαλές αλλαγές ταχυτήτων από τον προκάτοχό του, το Smart Stream 8-τάχυτο DCT υγρού τύπου συμβάλλει επίσης στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Η Hyundai Motor σχεδιάζει να εισαγάγει συνεχώς περισσότερους Smart Stream κινητήρες τα επόμενα χρόνια.Μια ακόμη καινοτομία της Hyundai, θα ανακοινωθεί από την Hyundai Motor στα πλαίσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2017.

Η Hyundai Motor θα κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό την πρόθεσή της να λανσάρει το πρώτο της πρόγραμμα car sharing με ηλεκτρικά αποκλειστικά αυτοκίνητα στην πόλη του Άμστερνταμ στις αρχές Οκτωβρίου. Αποτελούμενος από 100 οχήματα IONIQ Electric, ο στόλος αυτοκινήτων κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό την ηλεκτρική μετακίνηση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρώτο πρόγραμμα της Hyundai Motor θα είναι διαθέσιμες στις 5 Οκτωβρίου 2017 κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων στο Άμστερνταμ.

 
Ελκυστικές τιμές για Jeep Renegade & Compass... για λίγο
Μέχρι τις 25 Ιουλίου.
19.07.2018, 23:08
Νέο Renault Megane RS Trophy με 300PS
Με 1.800 turbo κινητήρα.
19.07.2018, 22:51
H Hyundai σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων το 2018
Για το πρώτο 6μηνο του έτους.
19.07.2018, 22:04
Έτσι λειτουργεί ένα αυτοκίνητο με φυσικό αέριο
Τα οχήματα με φυσικό αέριο διαθέτουν ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης που λειτουργεί με το αέριο ως προεπιλογή.
19.07.2018, 00:36
Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά τον Ιούνιο 2018
Στο εξάμηνο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2018 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι αυξημένες κατά +23,7%.
16.07.2018, 22:15
Αλλαγές στις ΤΕΟREN MOTORS A.E. και FCA Greece
Αλλάζουν οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων σε δύο μεγάλους αυτοκινητικούς ομίλους.
16.07.2018, 21:56
Το νέο Volkswagen Touareg από 77.700 ευρώ
Έναρξη πωλήσεων του νέου Touareg, του νέου μεγάλου SUV της Volkswagen, στην Ελλάδα.
13.07.2018, 01:24
Εντυπωσιακό το εσωτερικό του νέου Audi e-tron
Άνεση και χώροι κορυφαίου επιπέδου.
10.07.2018, 23:20
Ελκυστικές εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα Citroen
Η Citroen στην περίοδο των θερινών εκπτώσεων, παρέχει μοναδικές ευκαιρίες σε όλα της τα μοντέλα.
10.07.2018, 23:13
To CUPRA e-Racer για 1η φορά σε πίστα
Οι δοκιμές στη πίστα επιβεβαίωσαν την επιτυχή ενσωμάτωση των μπαταριών με τα υπόλοιπα εξαρτήματα.
05.07.2018, 22:13

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 11  Επόμενη

Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.