Εκδόσεις Style Plus απέκτησε το νέο Seat Ibiza

Μια σειρά πακέτων εξοπλισμού που τα έχει ονομάσει Plus, πρόσθεσε η SEAT στις εκδόσεις Style του νέου ΙΒΙΖΑ με όλους τους προσφερόμενους κινητήρες. Τα νέα πακέτα αποτελούν υλοποίηση της φιλοσοφίας της ισπανικής μάρκας να προσφέρει εξαιρετικό value for money και εκδόσεις με ξεχωριστό εξοπλισμό σε όλα της τα μοντέλα. 
Με το νέο πακέτο Plus το best seller της SEAT αναβαθμίζεται όσον αφορά την εικόνα του τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο Style Plus, που έρχεται να προστεθεί στον ήδη υπερπλήρη βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Style, περιλαμβάνει:
•Eσωτερικό χρωματικό πακέτο σε χρώμα Velvet ή Bismuth με δίχρωμες επενδύσεις καθισμάτων και χρωματικές λεπτομέρειες στο ταμπλό και στο τιμόνι
•Ζάντες ελαφρού κράματος 16΄΄ Cartago Silver
•Διπλοί προβολείς εμπρός με φώτα ημέρας Led και πίσω φώτα Led
O παραπάνω εξοπλισμός, με συνολικό κόστος ως ξεχωριστός προαιρετικός εξοπλισμός 750€, προσφέρεται τώρα στην ειδική τιμή των 400€, δηλαδή με όφελος για τον πελάτη της τάξης του 47%.
Το νέο SEAT Ibiza, για την περίοδο λανσαρίσματος του στην ελληνική αγορά, προσφέρεται με ένα ασυναγώνιστο προωθητικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, σε συνδυασμό με εκπτώσεις και προνομιακή χρηματοδότηση ΙΒΙΖΑ Gold Credit με άτοκο ή επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου που περιλαμβάνει στην μηνιαία δόση και ασφάλιση για όλη την διάρκεια της χρηματοδότησης μέσω της Allianz.      

Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης