Η Θεοχαράκης Α.Ε. διανομέας των ελαστικών Lassa

Την εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα (εκτός των περιοχών της Μακεδονίας και της Θράκης) των προϊόντων μιας ακόμη εταιρίας ελαστικών ανέλαβε η  εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε που έχει μια  μακροχρόνια και δυναμική  παρουσία στην ελληνική αγορά ελαστικών. Πρόκειται για την μάρκα LASSA, έναν από τους νεότερους παραγωγούς ελαστικών στον κόσμο, αφού η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 στην Τουρκία από τον όμιλο Sabanci. Η Lassa εξάγει τα ελαστικά της σε περισσότερες από 50 χώρες, μέσω εκατοντάδων διανομέων.
Η LASSA αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστή ελαστικών (παράγονται από τον κατασκευαστή Brisa, που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στον κόσμο, με εμβαδόν 350.000 τ.μ.,) με εξαγωγή των προϊόντων της σε πάνω από 60 χώρες της Υφηλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις δικές της παραγωγικές εγκαταστάσεις κατασκευάζονται και ελαστικά της Bridgestone με την οποία έχει  δημιουργήσει εταιρεία συνεργασίας. H LASSA διαθέτει μια πλούσια εμπειρία 41 ετών στην κατασκευή ελαστικών, τόσο για επιβατικά όσο και για επαγγελματικά / αγροτικά οχήματα, με παραγωγικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, στην Τουρκία.

Τα ελαστικά LASSA που διατίθενται στους τύπους Atracta, Greenways, Impetus Revo, Impetus Revo 2+, Impetus Revo+, Impetus Sport, Miratta, Miratta 70, Phenoma Competus A/T, LC/R, LT/R,  Transway πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize) και την ανταγωνιστική τους τιμή.
Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης