Κλείσιμο

Tο Opel Corsa «Αυτοκίνητο Της Χρονιάς 2015»

Με μια σημαντική διάκριση ξεκινά την καριέρα του στην ελληνική αγορά το νέο Opel Corsa . Αναδείχθηκε «Αυτοκίνητο του 2015» τίτλο που το έδωσαν οι Έλληνες επαγγελματίες δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο Της Χρονιάς Για Την Ελλάδα» o οποίος δημιουργήθηκε πριν 9 χρόνια. Διευκρινίζεται ότι οι δημοσιογράφοι έχουν ως βασικά κριτήρια για την επιλογή τους την τεχνολογία, το κόστος κτήσης και χρήσης, τους χώρους, τις επιδόσεις και όπως είναι φυσικό την ασφάλεια, ενεργητική και παθητική, του κάθε αυτοκινήτου.














Φωτογραφία : Ο πρόεδρος του θεσμού Αντώνης Κόλλιας (αριστερά) και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Κουτελιέρης (δεξιά) ,απένειμαν το βραβείο ''Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2015'' στον εμπορικό διευθυντή της General Motors Hellas SA, Τάσο Αραμπατζή και την Αμαλία Γιαννακοπούλου,υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, το νέο Opel Corsa συγκέντρωσε 88 βαθμούς.
Τα 10 υποψήφια για το φετινό βραβείο αυτοκίνητα, είχαν αναδειχτεί στην πρώτη ψηφοφορία η οποία είχε πραγματοποιηθεί στις 21/11/14.
Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν τα αυτοκίνητα της τελικής 10δας είναι :
1. Opel Corsa 88 βαθμοί,
2. Honda CRV 76 β.,
3. Hyundai i10 72β.,
4. Mercedes GLA 54 β.,
5. Peugeot 308 42 β.,
6. Nissan Qashqai 36 β.,
7. Seat Toledo 36 β.,
8. VW Sportsvan 32 β.,
9. Toyota Aygo 30 β
10. Renault Capture15β.

Οι δημοσιογράφοι που ψηφίζουν στο θεσμό «Αυτοκίνητο Της Χρονιάς Για Την Ελλάδα» κατά αλφαβητική σειρά είναι :
Σωτήρης Βουτσελάς , Πάνος Διπλαράκος , Θωμάς Ευθυμίου , Γιάννης Κανουπάκης, Αντώνης Κόλλιας, Γιάννης Κουτελιέρης, Δημήτρης Κοσκινάς, Διονύσης Λιβέρης, Νίκος Λουπάκης , Νίκος Μαρινόπουλος, Ηλίας Ματζαβάς, Γιάννης Παμπούκης, Φώτης Ραίσης , Σπύρος Ρέκκας, Γιάννης Σταυρόπουλος, Γιάννης Τσιρογιάννης, Τριαντάφυλλος Τσουλφάς, Πάνος Φιλιππακόπουλος, Βαγγέλης Φακατσέλης, Πέρης Χαλάτσης.
Σημειώνεται ότι η επιλογή των Ελλήνων δημοσιογράφων συνέπεσε με την αντίστοιχη που έκαναν συνάδελφοι τους από 15 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, μέλη του θεσμού AUTOBEST. Η κριτική επιτροπή του AUTOBEST χάρισε στο νέο Opel Corsa τον τίτλο: «The Best Buy Car of Europe in 2015».
Παράλληλα με την διαδικασία για την ανάδειξη του  «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2015 (Ελλάδα)» , η οποία φιλοξενήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, οι δημοσιογράφοι - μέλη του θεσμού τίμησαν με ειδικό βραβείο τον συνάδελφο τους Γιάννη Παμπούκη, ιδρυτή και διευθυντή του περιοδικού Auto - Moto για τα 35 χρόνια έκδοσής του. Να σημειωθεί ότι το περιοδικό Auto – Moto είναι το δεύτερο παλαιότερο του χώρου στην Ελλάδα και το μόνο με έδρα την Θεσσαλονίκη.
 

Πηγή: skai.gr