ΕΚΚΑ Mercedes : Αναβαθμισμένες υπηρεσίες πώλησης και τεχνικής υποστήριξης

Πολύπλευρη εξυπηρέτηση τόσο στους κατόχους μοντέλων Mercedes και Smart όσο και στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν κάποιο μοντέλο της Γερμανικής μάρκας, προσφέρει εδώ κα μια σχεδόν εικοσαετία, η εταιρία ΕΚΚΑ  Mercedes. Με ένα δίκτυο δύο κάθετων μονάδων  (Κηφισίας 79, Μαρούσι, και 
Λ. Μαραθώνος 169 Γέρακας)  και ένα εξουσιοδοτημένο εξειδικευμένο συνεργείο  ( Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα) η ΕΚΚΑ  Mercedes προσφέρει μια ευρεία παλέτα υπηρεσιών.
Στις δύο κάθετες μονάδες της ΕΚΚΑ  Mercedes οι πελάτες θα βρουν όλα τα μοντέλα της Mercedes και Smart, θα ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό για τις νέες τεχνολογίες που αυτά διαθέτουν ενώ θα πάρουν πληροφορίες για τις προσφορές και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που «τρέχει» η  Mercedes («Welcome ALL INCLUSIVE» και Smart4U). Με  το νέο πρωτοποριακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Smart4U που δημιούργησε  η Mercedes –Benz Ελλάς, μπορεί κανείς να αποκτήσει την ολοκαίνουργια σειρά  fortwo & forfour  , με ιδιαίτερα ευέλικτους  όρους  και τρείς επιλογές κατά τη λήξη της χρηματοδότησης.
Η ΕΚΚΑ  Mercedes το τελευταίο διάστημα και έως τέλος του χρόνου προσφέρει στους πελάτης της και όχι μόνο ένα μοναδικό πλεονέκτημα.
Όσοι πραγματοποιήσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου το σέρβις του αυτοκινήτου τους στο δίκτυο της μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση που θα αναδείξει 6 υπερτυχερά  ΙΧ επιβατικά Mercedes –Benz , με συχνότητα 2 κάθε μήνα , τα οποία  θα απολαμβάνουν δωρεάν Service για πάντα  με την εγγύηση της  εταιρίας. Επιπρόσθετα αν δε  έχει περάσει καιρός από το τελευταίο Service σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή, υπάρχει η προσφορά ανανέωσης   και των  παροχών του Mobilo  για ένα χρόνο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2115006332 για να κλείσουν ραντεβού για σέρβις  ή  να επισκεφτούν  την ειδική  ηλεκτρονική σελίδα http://mercedes.ekka.gr/ για να ενημερωθούν για τους όρους του διαγωνισμού. Να σημειωθεί , ότι   η οικογένεια της ΕΚΚΑ service, συνεχίζει για 20 χρόνια να προσφέρει τις άρτιες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής των οχημάτων Mercedes-Benz και Smart, ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Daimler AG, στην οδό Αλεξ. Πάντου 29, στην Kαλλιθέα διαθέτοντας 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη (τηλ. 2109248880) σε περίπτωση ανάγκης. Παράλληλα, η εταιρία προσφέρει  24ωρη εξυπηρέτηση φύλαξης οχήματος σε περίπτωση ακινητοποίησής του από βλάβη,  αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής-παράδοσης των οχημάτων στο χώρο που εσείς επιθυμείτε , καθώς και τον δωρεάν προέλεγχο και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ  χωρίς περαιτέρω χρέωση .
Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης