Έτοιμος ο αντικαταστάτης του HONDA HR-V

Η Honda επανακάμπτει στην κατηγορία των μικρομεσαίων κόμπακτ SUV  με την παρουσίαση του διαδόχου του HR-V. Το  πρωτότυπο μοντέλο  του νέου small SUV της Honda που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι πάρα πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής το οποίο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη τον επόμενο χρόνο,  θα παρουσιαστεί
Το νέο small SUV της Honda θα έχει την καινοτομία της τοποθέτησης του ρεζερβουάρ στο κέντρο του πατώματος  κάτι που του δίνει «αέρα» 450 λίτρων χωρητικότητα στο χώρο των αποσκευών. Και όχι μόνο. Αυτή η «μετακίνηση» επιτρέπει στο νέο κόμπακτ SUV να έχει μεγάλη ευελιξία ως προς τη μεταβλητότητα των καθισμάτων δίνοντας τη δυνατότητα για διεύρυνση του χώρου στην καμπίνα των επιβατών.
Ο “εν δυνάμει” αντικαταστάτης του HR-V θα στηρίζεται στο πάτωμα του Jazz από το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει και τα στοιχεία για την υβριδική έκδοση του ενώ θα υπάρχει η επιλογή για δικίνητη ή τετρακίνητη έκδοση.
Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα δεν έχει γίνει γνωστό τι θα επιλέξει η  Honda με τις πρώτες πληροφορίες να συγκλίνουν ότι θα «φορά» τον βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1,5 λίτρων .
Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης