Ξεχωρίζει η νέα Ypsilon

Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της μεταξύ τους συμμαχίας, Lancia και Chrysler ενώνονται πλήρως για τη δημιουργία μιας νέας αυτοκινητοβιομηχανίας

Οι καρποί αυτής της συνένωσης είναι τα νέα μοντέλα της Lancia που σε παγκόσμια πρεμιέρα θα παρουσιαστούν στο φετινό 81ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης: νέο (5θυρο) Ypsilon, νέα Thema, νέο πρωτότυπα Flavia Concept και Flavia Cabrio Concept, νέο Grand Voyager και νέα Delta.

Η Lancia αναγεννιέται και γίνεται πλέον μία από τις λίγες φίρμες που προσφέρουν μια γκάμα μοντέλων που αρχίζει από τη μικρή κατηγορία και φτάνει μέχρι τα μεγάλα πολυχρηστικά (MPV). Παράλληλα είναι ο μόνος κατασκευαστής στον κόσμο που εμφανίζει την πιο ρεαλιστική προσέγγιση στο θέμα «premium» αυτοκίνητο, καταργώντας τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη θέληση και την ιδιοκτησία και οριοθετώντας την «προσιτή πολυτέλεια».

Όλες οι νέες Lancia -μαζί με το υπάρχον 3θυρο Ypsilon και τη Musa που παραμένουν στην γκάμα. Για να φιλοξενήσει όλες αυτές τις παγκόσμιες πρεμιέρες, η Lancia δημιούργησε έναν ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο στη Γενεύη με γραφικά που σχηματίζουν ένα παζλ, τα κομμάτια του οποίου ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, σηματοδοτώντας την επιτυχή προϊοντική ένωση με την Chrysler και θέτοντας το τέλειο εικαστικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο ντεμπουτάρουν τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα της νέας γκάμας Lancia, αρχής γενομένης από το πανέμορφο, νέο, 5θυρο Ypsilon.
Πηγή: skai.gr