ΚΑΙΡΟΣ

Μαύρο χιούμορ από Ναβάλνι: Μαύρη σακούλα το σχέδιο των εχθρών μου… 

Ο Αλεξέι Ναβάλνι δήλωσε την Παρασκευή ότι οφείλει τη ζωή του στους πιλότους που έκαναν προσγείωση έκτακτης ανάγκης για να τον διακομίσουν από τη Σιβηρία στη Γερμανία αφότου έχασε τις αισθήσεις του, και δε δίστασε να κάνει μαύρο χιούμορ με όσα έγιναν!

Σε ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία είναι φωτογραφημένος με τη σύζυγό του, ο Nαβάλνι ευχαρίστησε τους «άγνωστους καλούς φίλους» του για τη διάσωσή του. Η Μόσχα αρνείται ότι δηλητηρίασε τον ρώσο αντιφρονούντα και λέει ότι δεν έχει δει στοιχεία για τη δηλητηρίαση.

«Απ' όσο καταλαβαίνω ... το σχέδιο των δολοφόνων ήταν απλό: θα νιώσω άσχημα 20 λεπτά μετά την απογείωση, μετά από άλλα 15 λεπτά θα λιποθυμήσω. Η ιατρική βοήθεια θα ήταν εγγυημένα μη διαθέσιμη και σε μια άλλη ώρα θα συνεχίσω το ταξίδι μου σε μια μαύρη πλαστική σακούλα στην τελευταία σειρά καθισμάτων, τρομάζοντας τους επιβάτες που πηγαίνουν στην τουαλέτα» σχολίασε, με χαρακτηριστικό μαύρο χιούμορ. Ο Ναβάλνι κατέρρευσε λίγο μετά την απογείωση της πτήσης του από την πόλη της Σιβηρίας, Τομσκ στις 20 Αυγούστου.

Αν και δεν του επιτράπηκε να σχηματίσει πολιτικό κόμμα, ο Ναβάλνι υπήρξε την τελευταία δεκαετία αγκάθι στο πλευρό του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, χρησιμοποιώντας το YouTube και το Instagram για τη δημοσίευση εκκρεμών ερευνών για διαφθορά του κρατικού μηχανισμού.

Πηγή: skai.gr