ΚΑΙΡΟΣ

Dave Patel: Πώς ο πρωταγωνιστής του Slumdog Millionaire, έγινε ο «ήρωας της ημέρας» σταματώντας αιματηρό καυγά

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πατέλ είπε ότι ο σταρ «ενήργησε με βάση το φυσικό του ένστικτο».

Ο ηθοποιός Ντεβ Πατέλ μεσολάβε ώστε να λήξει με επιτυχία αιματηρός καυγάς στην Αδελαΐδα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποί του.

Οπως αναφέρει το BBC, o ηθοποιός, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στο Slumdog Millionaire, έγινε μάρτης του περιστατικού τη Δευτέρα (1 Αυγούστου).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας και μια γυναίκα τσακώνονταν στο δρόμο και σε ένα ψιλικατζίδικο όταν ο άνδρας δέχθηκε μια μαχαιριά στο στήθος.

Ο εκπρόσωπος του Πατέλ είπε ότι ο σταρ «ενήργησε με βάση το φυσικό του ένστικτο».

Ο άνδρας που μαχαιρώθηκε δεν διατρέχει αυτή τη στιγμή κίνδυνο για την ζωή του.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι χθες το βράδυ, στην Αδελαΐδα, ο Πατέλ και οι φίλοι του έγιναν μάρτυρες μιας βίαιης διαμάχης που ήταν ήδη σε εξέλιξη έξω από ένα ψιλικατζίδικο», είπαν εκπρόσωποι του Πατέλ στο BBC News τονίζοντας πως ο Ντεβ ενήργησε με βάση το ένστικτο να προσπαθήσει να αποκλιμακώσει την κατάσταση και να διαλύσει τον καβγά. 

Αυτός και η παρέα του ευτυχώς το κατάφεραν και παρέμειναν στο σημείο για να είναι σίγουροι ότι η αστυνομία και το ασθενοφόρο ήρθαν.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν περίπου στις 20:45 (τοπική ώρα), μετά από αναφορές για έναν άνδρα και μια γυναίκα που τσακώνονταν στο δρόμο, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας.

Το ζευγάρι συνέχισε να τσακώνεται σε κοντινό πρατήριο καυστήμων όπου μάρτυρες προσπάθησαν να διαλύσουν τον καβγά, προτού η γυναίκα, σύμφωνα με τις αναφορές του ρερποτάζ, μαχαιρώσει τελικά τον άνδρα στο στήθος.

Ο 32χρονος άνδρας από το Glengowrie έλαβε επί τόπου πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί στο Royal Adelaide Hospital.

«Δεν υπάρχουν ήρωες σε αυτή την κατάσταση και δυστυχώς αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό αναδεικνύει ένα ευρύτερο συστημικό ζήτημα της λάθος μεταχείρισης των περιθωριοποιημένων μελών της κοινωνίας με την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που τους αξίζει. Η ελπίδα είναι ότι το ίδιο επίπεδο προσοχής που λαμβάνει αυτή η ιστορία (μόνο επειδή ο πΑΤΈΛ, ως διάσημο πρόσωπο, εμπλέχτηκε κάπως σε αυτή) μπορεί να είναι καταλύτης για τους νομοθέτες να είναι ευέλικτοι ως προς την εύρεση μακροπρόθεσμων λύσεων για να βοηθήσουν όχι μόνο τα άτομα που συμμετείχαν αλλά η κοινότητα γενικότερα», συνοψίζει η ανακοίνωση των εκπροσώπων Τύπου του ηθοποιού.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν και τα κίνητρα της φερόμενης ως δράστη δεν έχουν γίνει σαφή.

Πηγή: ΒΒC
TAGS: καυγάς