ΚΑΙΡΟΣ

Εξαφανίστηκαν οι εγγραφές στο Twitter Blue μετά το χάος με τους ψεύτικους λογαριασμούς

Ακόμα και αν οι χρήστες εξακολουθούν να βλέπουν την επιλογή εγγραφής στην υπηρεσία φέρεται να λαμβάνουν στη συνέχεια ένα μήνυμα σφάλματος

Προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζουν οι χρήστες του twitter καθώς φαίνεται πως η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει απενεργοποιήσει την επιλογή εγγραφής στη νέα συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας με 8$, το Twitter Blue από την εφαρμογή iOS, λίγες μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία της.

Αν και η πλατφόρμα δεν έχει εκδώσει επίσημη σχετική ανακοίνωση, το Forbes επαλήθευσε ότι οι χρήστες δεν μπορούσαν να εγγραφούν στην υπηρεσία για περισσότερο από μία ώρα.

Ακόμα και αν οι χρήστες εξακολουθούν να βλέπουν την επιλογή εγγραφής στην υπηρεσία φέρεται να λαμβάνουν στη συνέχεια ένα μήνυμα σφάλματος που αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας! Το Twitter Blue θα είναι διαθέσιμο στη χώρα σας στο μέλλον. Ελέγξτε ξανά αργότερα.»

Ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες δεν μπορούν να εγγραφούν στο Twitter Blue δεν έχει γίνει γνωστός. Το Twitter θα μπορούσε σκόπιμα να διακόψει την πρόσβαση στην υπηρεσία προκειμένου να ελέγξει το χάος που έχει προκαλέσει η κυκλοφορία του. Αλλιώς, είναι πιθανόν το σύστημα απλά να έχει καταρρεύσει.

Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει τους χρήστες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, όπου η υπηρεσία ξεκίνησε επίσημα αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: skai.gr
TAGS: twitter