ΚΑΙΡΟΣ

Βρετανία: Ο Μαρινάκης έχει αποκλειστεί από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Ελλάδα

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα ΕΔΩ αγγλικά 

Εκτενή αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και σύνδεσή του με διάφορες ποδοσφαιρικές -κι όχι μόνο- υποθέσεις κάνει το Private Eye. Το μεγαλύτερο βρετανικό περιοδικό προειδοποιεί με αφορμή την αγορά της Νότιγχαμ.

Χρησιμοποιώντας τον χαρακτηριστικό τίτλο «προσοχή στον Έλληνα με τα δώρα» (τον οποίο δανείζεται από την περίφημη φράση του Λαοκόωντα στην Τροία όταν έφτασε ο Δούρειος Ίππος) το μεγαλύτερο βρετανικό περιοδικό με τεράστια επιρροή εμφανίζεται να προειδοποιεί με τη σειρά του αγγλικό ποδοσφαιρικό κοινό για τον νυν ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. 

Το περιοδικό τονίζει ότι ο ισχυρός παράγοντας του Ολυμπιακού έχει αποκλειστεί από κάθε "ποδοσφαιρική δραστηριότητα" στην Ελλάδα, κάτι που τον καθιστά ιδιοκτήτη ενός περιουσιακού στοιχείου επί της λειτουργίας του οποίου δεν έχει κανέναν λόγο.

Στο ρεπορτάζ του, το περιοδικό κάνει μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν μετά το εισαγγελικό πόρισμα των 173 σελίδων το οποίο του απέδιδε την κατηγορία ότι "διηύθυνε μια εγκληματική οργάνωση".

Αναφορά γίνεται επίσης και στις κατηγορίες που υπάρχουν σε βάρος του για προσπάθεια να αλλάξει την έκβαση ενός αγώνα με δωροδοκία αλλά και για οργάνωση μίας έκρηξης.

Αναφέροντας λοιπόν την εμπλοκή του ονόματός του σε ποδοσφαιρικές υποθέσεις όπως αυτή της «εγκληματικής οργάνωσης», του «Koriopolis» και του τελικού Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και αναφέροντας επίσης τη σχέση του με τον Αιμίλιο Κοτσώνη, σημειώνει ότι ίσως οι νομικές εκκρεμότητές του στην Ελλάδα είναι ο λόγος που θέλει να ασχοληθεί με το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικότερα τι αναφέρει το Private Eye στο δημοσίευμα: 


Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr