ΚΑΙΡΟΣ

Αλαφούζος: Πουθενά αλλού όπως στη Λεωφόρο

«Την ψυχή που βγάζει η Λεωφόρος δεν την έχει κανένα άλλο γήπεδο. Πουθενά αλλού, δεν διεγείρονται συναισθήματα, ανάλογα με αυτά που βγάζει η Λεωφόρος» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, εξηγώντας στην τηλεοπτική γιορτή  του ΣΚΑΪ «ΠΑΟ… Λεωφόρος» τη σημασία του ιστορικού γηπέδου.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν συγκεντρωθεί ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για τη δημιουργία του «παλατιού» της ομάδας στην ιστορική του έδρα.

«Ελπίζουμε μέχρι το Φθινόπωρο η πρώτη φάση να έχει ολοκληρωθεί. Μετέπειτα, τέτοια εποχή του χρόνου ελπίζουμε να έχουμε τελειώσει με την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει ένα όμορφο γήπεδο να την αντιπροσωπεύει. Δυστυχώς μέχρι τώρα –λόγω των οικονομικών δυσκολιών- δεν είχαμε τη δυνατότητα να ανακατασκευάσουμε το Απόστολος Νικολαΐδης. Οι αρχιτέκτονες και μηχανικοί που έχουν αναλάβει την μελέτη έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Θα αλλάξει εξ’ ολοκλήρου και η περιοχή των Αμπελοκήπων» υπογράμμισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σε ό,τι αφορά το ποσό που έχει ήδη συγκεντρωθεί για την ανακαίνιση της Λεωφόρου, ο κ. Αλαφούζος δήλωσε ότι έχουν συγκεντρωθεί περίπου 530.150 ευρώ, «ενώ μέσα στη βραδιά θα έχουμε κι άλλες προσφορές.

«Επενδύω πολλά στο πάθος που υπάρχει σε αυτό το χώρο... Δεδομένου ότι είναι ένα γήπεδο στο οποίο έχει παίξει μόνο ο Παναθηναϊκός το να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα, και εύχομαι να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο, θα είναι φανταστικό για την ομάδα και τους οπαδούς της» τόνισε ο ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» Αντρέα Στραματσόνι.

«Μου αρέσει αγαπώ πάρα πολύ να παίζω στο γήπεδο μας, εκεί γίνονται τα πράγματα δύσκολα για κάθε αντίπαλο, λατρεύω να παίζω σε αυτό το γήπεδο. Είναι φανταστικά! Είναι το σπίτι μας» επισήμανε από την πλευρά του ο σουηδός άσος του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ, καταδεικνύοντας την πλήρη υποστήριξη των παικτών στην προσπάθεια της πράσινης ΠΑΕ.



Πηγή: skai.gr