ΚΑΙΡΟΣ

Πανούσης προς ΝΔ: Θέμα ωρών να βρω ποιος κρύβεται πίσω από την «προβοκάτσια»

Θέμα ωρών είναι, σύμφωνα με τον Γιάννη Πανούση η αποκάλυψη για το ποιος κρύβεται πίσω από την «προβοκάτσια», όπως χαρακτηρίζει τη δημοσιοποίηση της διαταγής για το μεταναστευτικό.

Απαντώντας στη ΝΔ, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης κάνει λόγο για «κατασκευαστές ειδήσεων» και διερωτάται από πού προκύπτει ότι γνώριζε το έγγραφο. «Δηλώνω ότι το αγνοούσα και ως κίνηση και ως περιεχόμενο» σημειώνει.

«Τις πολιτικές αποφάσεις του Υπουργείου τις υπογράφω ο ίδιος και όχι κάποιος υπηρεσιακός παράγοντας χωρίς έγκριση από Επιτελάρχη, Υπαρχηγό, Αρχηγό» διευκρινίζει ο υπουργός, αναφέροντας χαρακτηριστικά για τη Συγγρού να «μη φωνάζει τόσο πολύ ο ψεύτης και ο υποκριτής γιατί θα κουφαθεί ο ίδιος».

Τη γνησιότητα της εγκυκλίου για τη μεταναστευτική πολιτική που αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε νωρίτερα ο Γιάννης Πανούσης –μετά τους κ. Βούτση και Σακελλαρίδη- διευκρινίζοντας ότι την ανακάλεσε.

Σε έκτακτη συνέντευξη που παραχώρησε για το θέμα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε τις παραιτήσεις τον υπαίτιων αξιωματικών για τη σύνταξη και τη διαρροή του υπηρεσιακού εγγράφου, καθώς και τη διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Η ανακοίνωση Πανούση αναλυτικά:


Πηγή: skai.gr