ΚΑΙΡΟΣ

ΝΔ: Συνιστώσα της τρομοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ – γνωστές οι σχέσεις του με την τρομοκρατία

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η ΝΔ, με αφορμή την στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα από τον ιταλό Αντόνιο Νέγκρι (φωτό κάτω) που είχε καταδικαστεί σε 30 χρόνια φυλάκιση στην Ιταλία για υποκίνηση και συμμετοχή σε ένοπλη βία ως εγκέφαλος των "Ερυθρών Ταξιαρχιών", της αριστεριστικής ιταλικής τρομοκρατικής οργάνωσης που ενεπλάκη στη δολοφονία του Άλντο Μόρο.

Η ΝΔ καταγγέλλει επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν ψέλλισε λέξη για την απόδραση Ξηρού», γιατί όπως αναφέρει «είναι γνωστές οι θέσεις και οι σχέσεις του κόμματος με την τρομοκρατία και επίλεκτα στελέχη του είναι κεντρικοί μάρτυρες και δικηγόροι υπεράσπισης της 17 Νοέμβρη.»

Καλεί επίσης τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του «από τη συνιστώσα της τρομοκρατίας».



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:



»



»





»

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Εκεί που τελειώνει η σοβαρότητα αρχίζει ο "πολιτικός" λόγος της ΝΔ» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία απαντά στις επικρίσεις του κυβερνώντος κόμματος για τη στάση του στο πρόβλημα της τρομοκρατίας και για τη στήριξη που παρέχουν στην υποψηφιότητα του Α. Τσίπρα ξένοι παράγοντες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «αν και μας έχει συνηθίσει σε παραληρήματα το γραφείο Τύπου της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ως ακραίους και τρομοκράτες σχεδόν όλους όσους υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, δεν αρκείται σε αυτό και σήμερα ξεπερνάει τον εαυτό του φτάνοντας να καταγγείλει και όσους τον υποστηρίζουν στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Και υπογραμμίζει: «το δυστύχημα είναι ότι βρίσκονται ακόμα στην κυβέρνηση και εκτός όλων των άλλων γελοιοποιούν τη χώρα στην Ευρώπη και παντού».

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ