ΚΑΙΡΟΣ

Λεβέντης στο ΣΚΑΪ: Είμαι ισόβιος πρόεδρος - Έρχονται δύο εκλογικές αναμετρήσεις

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, μίλησε στο ΣΚΑΙ και την εκπομπή Αταίριαστοι. 

Όπως δήλωσε αναφορικά με το κόμμα: 

"Καμία δημοσκόπηση δεν έγραφε για την Ένωση Κεντρώων τον Ιανουάριο του 2015 που πήραμε 2%". "Η Ένωση Κεντρώων επειδή είναι θύμα του Αμερικανού και του Γερμανού Πρέσβη. Αυτοί είναι πίσω και από τις αποχωρήσεις Βουλευτών και από το κόψιμο των καναλιών που κάνανε στις εκλογές στην Ένωση Κεντρώων. Έχω ορκιστεί ότι θα την ξαναβάλω στην Βουλή".

Ενώ πρόσθεσε ότι:

«Την θέση του Πρόεδρου θα την έχει ο Λεβέντης όσο ζει γιατί μόνο ο Λεβέντης μπορεί να οδηγήσει σε νίκη το κόμμα»

Για τα στελέχη της Ένωσης ανέφερε πως τον πρόδωσαν κάποιοι:  

«Προτίμησα και έβαλα νέους και με πρόδωσαν. Hήρθαν σφετεριστικά δίπλα μου για να βουτήξουν την έδρα. Πίστεψα στον άνθρωπο και στην ηθική υπόσταση».

Ολοκληρώνοντας το ζήτημα επεσήμανε ότι: 

"Θα ξαναβάλω την ένωση κεντρώων στην Βουλή πολύ γρήγορα. Βρισκόμαστε μπροστ΄σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις που είναι με λίστα". 

Παράλληλα, για την υπόθεση Novartis ανέφερε ότι "Προσπαθούν όλοι να αποδείξουν ότι δεν τα πήρε κανείς ενώ τα πήραν όλοι" ενώ για τον Παπαγγελόπουλο υπογραμμίζει πως:

"Ο Παπαγγελόπουλος κακώς έκανε και μπήκε στην πολιτική. Όταν είσαι στο δικαστικό σώμα δεν μπαίνεις στην πολιτική προσθέτοντας πως "αν είχαμε βάλει να μην δικαιούνται οι Δικαστικοί να μπαίνουν σε ψηφοδέλτια για πέντε χρόνια θα είχαν διατηρήσει και οι δικαστικοί το κύρος τους". 

Πηγή: skai.gr