ΚΑΙΡΟΣ

Φλαμπουράρης: Σκοταδιστική η Ευρώπη - Είμαστε πολεμιστές για τα δύσκολα

Για «σκοταδιστική Ευρώπη» και «κερδοσκόπους» οι «οποίοι ήταν σε συνεργασία με το ντόπιο οικονομικό, πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο» κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράκης, σε δήλωσή του στο ΑΜΠΕ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Στην Αριστερά βρίσκονται οι πολεμιστές για τα δύσκολα (...) Η Αριστερά δεν είναι νήπιο ενός έτους. Ερχόμαστε από μακριά και προχωράμε», επισημαίνει ο κ. Φλαμπουράρης και διαβεβαιώνει όλους τους Έλληνες ότι «οι αγώνες μας, για να σταματήσουμε τη καταστροφή και να αρχίσει η ανάκαμψη μαζί με την ανάκτηση της αξιοπρέπειας, θα δικαιωθούν».

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάδειξή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ο Aλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε πανηγυρική εκδήλωση στο Κλειστό γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου (Ταε Κβο Ντο) την Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει συγκέντρωση με σύνθημα «Ένας χρόνος Αριστερά, ένας χρόνος μάχη. Προχωράμε». Στη συγκέντρωση θα μιλήσει και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας.

Η δήλωση του υπουργού Επικρατείας αναλυτικά:


Πηγή: skai.gr