ΚΑΙΡΟΣ

Απάντηση ΠΑΣΟΚ στον Παπανδρέου: Όχι στην αστάθεια με κινήσεις μίζερης εσωστρέφειας

«Το ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούται με κινήσεις μίζερης εσωστρέφειας να προκαλεί αβεβαιότητα και αστάθεια. Το ΠΑΣΟΚ είναι και θα είναι ο εγγυητής της εθνικής σταθερότητας που είναι και προοδευτική» είναι η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στην επιστολή/μανιφέστο του Γιώργου Παπανδρέου με την οποία ζητεί διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου και κατόπιν άμεση εκλογή προέδρου από τη βάση.

«Ο κ. Παπανδρέου προφανώς και δικαιούται και οφείλει να διατυπώνει τις απόψεις του αλλά το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη και πρωτίστως το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η χώρα δεν θα επιτρέψουμε να το διαταράξει κανείς» διαμηνύει το ΠΑΣΟΚ.

«Τώρα το μείζον θέμα που συγκεντρώνει την προσοχή και προκαλεί την αγωνία της κοινωνίας είναι η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με την ευρωζώνη και το ΔΝΤ, η ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος, η ασφαλής έξοδος από το μνημόνιο και την τρόικα, η αλλαγή σελίδας» προσθέτει το κόμμα, επιχειρώντας να αναδείξει το εθνικό διακύβευμα.

Όπως επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη, η χώρα πρέπει να εκλέξει συναινετικά, το Φεβρουάριο, το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γι΄ αυτό η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και εθνικό χρόνο για να ανακτήσει τη θέση που της αρμόζει στην Ευρώπη και να εφαρμόσει το ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Πηγή: skai.gr