ΚΑΙΡΟΣ

Αντιδράσεις στην ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ για την «ψεύτικη» κλιματική αλλαγή

Βολές δέχεται η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για την ανακοίνωσή της με την οποία διαβεβαιώνει ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη «είναι κατασκεύασμα επιχειρηματικών συμφερόντων».

Διαχωρίζει τη θέση της η ΔΕΗ από την ανακοίνωση του συνδικάτου. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση η επιχείρηση οι θέσεις αυτές εκφράζουν μόνο την ΓΕΝΟΠ και όχι την επιχείρηση.

Από το ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Μανιάτης αναφέρει πως «μόνο ως θλιβερή γραφικότητα παρηκμασμένης συνδικαλιστικής ηγεσίας, μπορεί να εκλάβει την ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ.

«Η απαράδεκτη απόφαση Τραμπ και η δήθεν παγκόσμια συνωμοσία των Κινέζων, μόνο σε μια Ελλάδα των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μπορούσε να βρει αναπάντεχους συμμάχους» πρόσθεσε ο κ. Μανιάτης.

«Επιτέλους οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ συμφώνησαν! Τους ενώνει ο Τραμπ! Ας διαμαρτύρεται ολόκληρη η προοδευτική ανθρωπότητα. Ας φωνάζει η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα», σχολίασε το Ποτάμι.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν και αυτοί με τη σειρά τους στην συνωμοσιολογική ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. 

Αναλυτική η επίμαχη ανακοίνωση




Πηγή: skai.gr