ΚΑΙΡΟΣ

Paris Jackson: Δεν θέλει να βγάλει χρήματα από τη μουσική – Παίρνει 8 εκατ. δολάρια τον χρόνο από τα δικαιώματα του πατέρα της

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η τραγουδίστρια υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο πριν από τρία χρόνια

Η Πάρις Τζάκσον παραδέχτηκε ότι δεν ασχολείται με τη μουσική της καριέρα για τα χρήματα, γιατί «δεν τα έχει ανάγκη». Η 25χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι κόρη του θρύλου της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, αποκάλυψε ότι την απασχολεί περισσότερο το «να νιώθει περήφανη για ένα κομμάτι, παρά το ύψος των πωλήσεων που θα κάνει».

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η οικογένεια φέρεται να έχει καταφέρει να κερδίσει πάνω από 700 εκατ. δολάρια από τα δικαιώματα της μουσικής του και άλλες εμπορικές επιχειρήσεις. Η περιουσία του εκτιμάται ότι αποτιμάται σε περίπου 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, από τον θάνατό του, η Πάρις και τα αδέλφια της λαμβάνουν 8 εκατ. δολάρια κάθε χρόνο από την περιουσία του εκλιπόντος καλλιτέχνη. Τα παιδιά πιστεύεται επίσης ότι θα κληρονομήσουν συνολικά περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια όταν φτάσουν στην ηλικία των 33 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Στο μεταξύ, όμως, η Πάρις Τζάκσον βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί με τη Linda Perry στο Λος Άντζελες. Η ίδια δήλωσε πρόσφατα ότι το μέτρο της επιτυχίας της είναι απλά βασισμένο στο πώς αισθάνεται. «Πόσες φορές μπορώ να έχω τρεις εμφανίσεις στη σειρά και να νιώθω καλά; Να γράψω ένα τραγούδι για το οποίο είμαι περήφανη και να το βγάλω στη δημοσιότητα. Δεν με απασχολούν τόσο πολύ οι πωλήσεις. Δεν το κάνω αυτό για τα χρήματα». Η τραγουδίστρια υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο πριν από τρία χρόνια.

Πηγή: skai.gr