ΚΑΙΡΟΣ

Η Billie Eilish κυκλοφορεί χεράκι χεράκι με τον Jesse Rutherford – Αντιδρούν οι θαυμαστές της για το νέο ειδύλλιο

Αυτό που δίχασε τους θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας είναι η διαφορά ηλικίας με τον τραγουδιστή 

Διχασμένοι είναι οι θαυμαστές της Billie Eilish μπροστά στο ενδεχόμενο η αγαπημένη τους ποπ σταρ να έχει γίνει ζευγάρι με τον τραγουδιστή των «The Neighbourhood», Jesse Rutherford.

Ένας χρήστης του TikTok ανέβασε βίντεο από τη στιγμή, που η 20χρονη τραγουδίστρια και ο 31χρονος Rutherford αποχωρούσαν από ένα «στοιχειωμένο λαβύρινθο» στο Halloween Horror Nights στα Universal Studios, στο Λος Άντζελες. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η Billie Eilish κρατά σφιχτά το χέρι του συνοδού της, Jesse Rutherford. 

@ghoulishjen BILLIE EILISH 🔥 #fyp #halloweenhorrornights #horrornights #hhn #billieeilish #horror #halloween ♬ BILLIE EILISH. - Armani White

Αν και το πρόσωπο του Rutherford δεν φαινόταν καθαρά στο βίντεο, λίγο αργότερα, ο αδελφός της Eilish, Finneas ανέβασε ένα story στο Instagram, όπου ο τραγουδιστής φαινόταν να φοράει το ίδιο δερμάτινο μπουφάν.

Αυτό που δίχασε τους θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας είναι η διαφορά ηλικίας με τον τραγουδιστή, καθώς ο Jesse Rutherford είναι 11 χρόνια μεγαλύτερός της. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: ηλικία