ΚΑΙΡΟΣ

Halle Berry: Απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί γυμνή στο μπαλκόνι της

«Πόσοι άνθρωποι έκαναν ζουμ σε αυτή τη φωτογραφία!», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλο συμπλήρωσε: «Ζηλεύω τον φωτογράφο» 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Χάλι Μπέρι, απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί γυμνή στο μπαλκόνι της. «Κάνω αυτό που θέλω να κάνω», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 56χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Catwoman». 

Στη φωτογραφία, η Χάλι Μπέρι καλύπτει το στήθος της με το χέρι της και ακουμπά στα κάγκελα του μπαλκονιού. Οι θαυμαστές, όπως ήταν αναμενόμενο, σχολίασαν την υπέροχη σιλουέτα της και την αποθέωσαν. 

«Πόσοι άνθρωποι έκαναν ζουμ σε αυτή τη φωτογραφία!», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλο συμπλήρωσε: «Ζηλεύω τον φωτογράφο». 

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι έβγαινε με τον τραγουδιστή Hunt, τον Σεπτέμβριο του 2020, και από τότε το ζευγάρι δείχνει ερωτευμένο. Τον Μάρτιο του 2021, ο Hunt δήλωσε στο «Entertainment Tonight» ότι η σχέση του με την Μπέρι επηρεάζει τα πάντα, από τη μουσική του μέχρι την ανατροφή των παιδιών του.

«Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος, μπορώ να το πω έτσι, και νομίζω ότι έχει βελτιώσει κάθε πτυχή της ζωής μου», είπε.

Αργότερα την ίδια χρονιά, τον Οκτώβριο, η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών δήλωσε ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να βρει τον «Mr. Right». Και μόλις λίγους μήνες αργότερα αποκάλεσε τον Hunt τον «έρωτα της ζωής της».

Πηγή: skai.gr