Για εννέα κλοπές στα Χανιά, με λεία 5.100 ευρώ, συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι από τον περασμένο Απρίλιο είχε διαρρήξει οκτώ επαγγελματικά φορτηγά και μία κατοικία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτός από τα χρήματα, φέρεται να αφαίρεσε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, τραπεζικές κάρτες και κινητά τηλέφωνα. Πρόκειται για ακόμη μία υπόθεση κλοπών από οχήματα στην περιοχή, μετά τη σύλληψη άνδρα για δέκα κλοπές από οχήματα, σπίτια και επιχειρήσεις στα Χανιά τον περασμένο Φεβρουάριο.
Ο άνδρας εντοπίστηκε την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και συνελήφθη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Πλαστά έγγραφα και κάνναβη στην κατοχή του
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα ταυτοποίησης, μικροποσότητα κάνναβης και 60 ευρώ.
Κατασχέθηκε επίσης δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., χρησιμοποιούνταν για τη διευκόλυνση της δράσης του.
Η νέα υπόθεση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την εξιχνίαση 14 ακόμη κλοπών στα Χανιά, για τις οποίες είχαν συλληφθεί τρεις ανήλικοι. Εκείνη η έρευνα αφορούσε κυρίως κλοπές μοτοσικλετών, ηλεκτρικού πατινιού και μπαταριών αυτοκινήτων.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
Πηγή: skai.grΔιαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.