ΚΑΙΡΟΣ

Νέα επίθεση κουκουλοφόρων στο Πρώτο Θέμα - Η ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη (Upd 2)

Εισβολή κουκουλοφόρων πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα στο Μαρούσι. Έσπασαν τζαμαρίες και δύο αυτοκίνητα εργαζομένων. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μια ομάδα 16 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κράνη που επέβαιναν σε οχτώ δίκυκλα επιτέθηκαν με πέτρες και βαριοπούλες στα γραφεία της εφημερίδας.

Από την επίθεση σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στην τζαμαρία του κτηρίου, ενώ οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές και σε δύο αυτοκίνητα.

Ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση

Λίγο αργότερα, με ανάρτησή σε ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η ομάδα Ρουβίκωνας: 

«Σήμερα στη Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου στις 11.00 το πρωί σύντροφοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Βάφτηκε με μπογιές η πρόσοψη του κτιρίου, σπάστηκε όλη η είσοδος, όπως και αυτοκίνητα στελεχών της εφημερίδας. Οι σύντροφοι αποχώρησαν χωρίς πρόβλημα. Θα ακολουθήσει εκτενέστερο κείμενο», σημειώνεται σχετικά.

Καταδικάζουν ΝΔ - Ποτάμι
Την επίθεση καταδίκασε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά από πλευράς ΝΔ ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Γ. Κουμουτσάκος, τονίζοντας πως υπάρχουν επαναλαμβανόμενα φαινόμενα, όπως οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη και στις ανεξάρτητες Αρχές που ανησυχούν τη ΝΔ, φαινόμενα που, όπως είπε, πλήττουν την καρδιά της Δημοκρατίας.

Οι βαριοπούλες και οι κουκούλες είναι μαύρος φασισμός. Όσες κόκκινες μπογιές και αν χυθούν, όσα λόγια και αν ειπωθούν αυτό δεν αλλάζει, σχολίασε το Ποτάμι.

Η ανακοίνωση του Πρώτου Θέματος - Το τσεκούρι της ενημέρωσης είναι πάντα πιο δυνατό

«

Πηγή: skai.gr