ΚΑΙΡΟΣ

Κρήτη: Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η Γαλλίδα- Το μονοπάτι που ακολούθησε (Vid)

Με δραματικό τρόπο έκλεισε η αυλαία για την ζωή της τουρίστριας Βιολέτ Γκιγκανό. Η  29χρονη εντοπίστηκε νεκρή μετά από 6 ημέρες μέσα σε χαράδρα στο Ακρωτήρι  Κριός  σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι όπου είχε εντοπιστεί για τελευταία φορά.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το χρονικό διάστημα που ήταν νεκρή στο σημείο, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης νοσοκόμας από την Νάντι της Γαλλίας.

Η κάμερα του ΣΚΑΙ βρέθηκε και κατέγραψε το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη της. Στο βίντεο παρακάτω καταγράφεται το μονοπάτι που φέρεται να ακολούθησε: 

Επί τρεις ολόκληρες ημέρες πυροσβέστες, αστυνομικοί, εθελοντές ακόμη και σκάφος του λιμενικού από θαλάσσης, αναζητούσαν την γυναίκα που είχε έρθει μόνη της στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ένα drone σάρωνε την περιοχή από την Παλαιόχωρα έως το Ελαφονήσι…

Το αυτοκίνητό που είχε ενοικιάσει η 29χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή Κριός και στο εσωτερικό Του βρέθηκε ένα Gps που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της.  

Η οικογένειά της μετά από ημέρες που η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής ενημέρωσε  τις Γαλλικές Αρχές και εκείνες με την σειρά τους, την Ελληνική Αστυνομία… έξι ημέρες μετά οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν  
 

Πηγή: skai.gr