ΚΑΙΡΟΣ

Καταγγελίες για έντομο μέσα σε ψωμάκι δημοτικού σχολείου

Σάλος έχει προκληθεί με την εικόνα ενός εντόμου μέσα σε ένα αρτοσκεύασμα που μοιράζεται σε δημοτικό σχολείο στα Άνω Λιόσια. Το συγκεκριμένο εντόπισε η μητέρα του μαθητή που δεν είχε προλάβει να το φάει η οποία και δημοσίευσε την σχετική εικόνα αγανακτισμένη με το περιστατικό στο διαδίκτυο.   

Το γεγονός προκάλεσε ανησυχία, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του σχολείου σε επιστολή – διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Παιδείας να τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό στο συγκεκριμένο σχολείο.

Το SKAIgr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, κ. Κρυστάλλη Ιωσήφ, ο οποίος ανέφερε πως αναμένουν τα στοιχεία ώστε να προχωρήσουν οι περαιτέρω ενέργειες για το περιστατικό.  

Ανακοίνωση Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Με αφορμή τις καταγγελίες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης έδωσε εντολή στα αρμόδια κλιμάκια υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας να προβούν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Φυλής

Ο Δήμος Φυλής μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για το εν λόγω αποκρουστικό εύρημα που μοιράστηκε μέσω του προγράμματος Σχολικά Γεύματα προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:

Υγειονομικό πρόβλημα στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων.
Αναφορικά με τα αναγραφέντα στο διαδίκτυο, περί υγειονομικού προβλήματος στο πρόγευμα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Φυλής δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα. Σε επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα Αργύρη Αργυρόπουλου με τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Σοφία Παππού, η τελευταία του γνωστοποίησε ότι έχει προβεί στις προβλεπόμενες, από το νόμο, ενέργειες.
 

Πηγή: skai.gr