ΚΑΙΡΟΣ

Για «προσωπικούς λόγους» τραυμάτισε το δήμαρχο Ελευσίνας ο δράστης

Eν ενεργεία συμβασιούχος του δήμου Ελευσίνας είναι τελικά ο 35χρονος που τραυμάτισε στις 12.10 το μεσημέρι με μαχαίρι το δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά, ο οποίος νοσηλεύεται έκτος κίνδυνου στο Θριάσιο νοσοκομείο, τραυματισμένος στο μηρό. Ο δράστης έχει συλληφθεί, και επικαλείται για την πράξη του προσωπικούς λογούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο γιατί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο κ. Τσουκαλάς δέχθηκε δύο πλήγματα στο μηρό από το δράστη μέσα στο γραφείο του, ενώ ο δράστης προς στιγμήν διέφυγε.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και της άμεσης δράσης εντόπισαν και συνέλαβαν το 35χρονο δράστη σε δρόμο της Ελευσίνας.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας διακομίστηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Καταδικάζουν την επίθεση Τσίπρας και Σκουρλέτης

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με μήνυμά του, καταδικάζει την επίθεση στον Γιώργο Τσουκαλά και εκφράζει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, επίσης καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του δημάρχου και του εκφράζει την ολόθερμη συμπαράστασή του, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση.

"Καταδικάζουμε την επίθεση στο Δήμαρχο Ελευσίνας"




Πηγή: skai.gr - Δημήτρης Καραστεφανής