ΚΑΙΡΟΣ

Οι Fabulous VI ετοιμάζουν πάρτι με την αγαπημένη μουσική του '80 και του '90

Ρυθμός, χορός, δυνατές εκτελέσεις, καλή διάθεση και ξέφρενες μουσικές αναμνήσεις από τις δεκαετίες του '80 και του '80: Αυτά είναι τα βασικά «συστατικά» της μουσικής «συνταγής» των Fabulous VI που καταφέρνουν να παρασύρουν το κοινό τους όπου κι εμφανίζονται μετατρέποντας τις συναυλίες τους σε ξέφρενα πάρτι. Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, από τις 22.00 κι έπειτα, ανεβαίνουν στη σκηνή του «HolyWood Stage», στον Αγίο Δημήτριο, με στόχο να επιβεβαίωσαν το σύνθημα τους: «Η αλήθεια πατέρα, βρίσκεται στη μουσική των δεκαετιών '80 και '90... Γκέγκε?»

Αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες του '80 και του '90, τραγούδια του Κώστα Μπίγαλη, του Χρήστου Δάντη, της Μαντώς, της Αλέξιας και άλλων γνωστών καλλιτεχνών συμπορεύονται με διαχρονικά ξένα κομμάτια των ABBA, Weather Girls, Cindy Lauper, Ghostbusters και Madonna στο πρόγραμμά τους με γενικό τίτλο «Blast From The Past». Οι Fabulous VI καταπιάστηκαν με αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα και διαχρονική εποχή της δισκογραφίας και συνδύασαν ρυθμούς και μελωδίες σε ένα non stop, ευχάριστο, με σαφείς rock «πινελιές» πρόγραμμα.

Επιθυμία τους είναι να ανεβάσουν την διάθεση του κοινού στα ύψη, με τις δυναμικές εκτελέσεις τους σε τραγούδια που άφησαν εποχή και είναι συνυφασμένα με τις πιο όμορφες και ξέγνοιαστες αναμνήσεις μας.

INFO

HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)

Είσοδος Συναυλίας : 10€

Ο πολυχώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
 

Πηγή: skai.gr