ΚΑΙΡΟΣ

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει το... σέξι μυστικό της για έναν επιτυχημένο γάμο

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι παντρεμένη για περισσότερα από 20 χρόνια με τον Ντάνιελ Μόντερ κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά

Το μυστικό της για έναν επιτυχημένο γάμο θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο η διάσημη ηθοποιός, Τζούλια Ρόμπερτς σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε στο "E! News" με τον συμπρωταγωνιστή της Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία «Εισιτήριο για τον Παράδεισο».

«Πάντα λέω το ίδιο πράγμα κι επιμένω», είπε η Τζούλια Ρόμπερτς. «Να ερωτοτροπείς. Να ερωτοτροπείς πολύ» πρόσθεσε αποκαλύπτονταςτο μυστικό της. 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ συμφώνησε λέγοντας «Λοιπόν, αυτό είναι καλό. Θα το λέω αυτό.»

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι παντρεμένη για περισσότερα από 20 χρόνια με τον Ντάνιελ Μόντερ κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» το 2000 και παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 2002.

Αν και ο Κλούνεϊ συμφωνεί με τη συμβουλή της Ρόμπερτς, με τη σειρά του επισήμανε πως εκείνος δεν είναι κατάλληλος για να δίνει συμβουλές γάμου.

«Επειδή παντρεύτηκα τόσο αργά, δεν επιτρέπεται να δίνω συμβουλές σε κανέναν», αστειεύτηκε.

Ο Κλούνεϊ παντρεύτηκε τη σύζυγό του Αμάλ όταν ήταν 53 ετών. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο οκτώ χρόνια και είναι γονείς διδύμων που είναι σήμερα 5 ετών. 

Και οι δύο ηθοποιοί συμφώνησαν ότι αν είχαν εισιτήριο να πάνε οπουδήποτε στον κόσμο, θα διάλεγαν όπου κι αν βρίσκονται οι οικογένειές τους.

«Αυτός είναι ο παράδεισος μας», είπε η Τζούλια Ρόμπερτς.

Πηγή: skai.gr