ΚΑΙΡΟΣ

«Άγρια Γη» στον ΣΚΑΪ: Η εμφάνιση της Ζωής θα ανατρέψει τις ισορροπίες

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού στο ρόλο της Ζωής- Άγρια Γη καθημερινά στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της «Άγριας Γης», της σειράς του ΣΚΑΪ, που μεταδίδεται καθημερινά στις 18.50.

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες και τις σχέσεις των ηρώων.

Από σήμερα, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, η Κωνσταντίνα Κλαψινού κάνει την εμφάνισή της και υποδύεται τη Ζωή. 

Ποια είναι όμως η Ζωή και ποιος είναι ο ρόλος της; Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) φιλοξενεί τη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) στο σπίτι του και για ασφάλεια προσλαμβάνει μια κοπέλα για να την προσέχει, τη Ζωή.

Είναι ευγενική, όμορφη και δείχνει η τέλεια επιλογή. Όμως σιγά σιγά αρχίζει να κάνει πολλές ερωτήσεις που αφορούν στο παρελθόν της Μυρτώς αλλά και της Όλγας (Ζ. Δούκα).

Όσο εκείνη ενδιαφέρεται για την ιστορία των κατοίκων της περιοχής, ο Στέφανος δείχνει το δικό του ενδιαφέρον στο πρόσωπό της και οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά.

Όμως, όσο περνά ο καιρός, όλα δείχνουν πως η Ζωή κάτι κρύβει και δεν έχει έρθει στο χωριό μόνο για δουλειά. 

Στο σημερινό επεισόδιο στις 18.50, η βεβαιότητα της Όλγας (Ζ. Δούκα), μετά το τεστ dna ότι δεν είναι εκείνος ο Νικόλας, φαίνεται ανεξήγητη στον Άρη (Σ. Μιχαήλ).

Η Όλγα του δείχνει ξανά εμπιστοσύνη και του ζητά να την βοηθήσει να φτάσει στον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο).

Ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) είναι χαρούμενος με την προοπτική ότι θα έχει δικό του δωμάτιο στο καινούριο σπίτι του Στέφανου (Π. Σκαρμέας).

Η Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) δέχεται την πρόταση του Στέφανου (Π. Σκαρμέας) να τη φιλοξενήσει στο νέο του σπίτι και ο τελευταίος προσλαμβάνει μια κοπέλα για να την προσέχει, τη Ζωή (Κ. Κλαψινού).

Ο Περικλής (Π. Καρμάτης) καταφέρνει ξανά να παραπλανήσει τον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) και συνεχίζει τα απειλητικά του μηνύματα προς τον Αντώνη (Χ. Στυλιανού), ενώ ο Θωμάς (Σ. Τζώρτζογλου) κι ο Γρηγόρης (Ν. Αρβανίτης) διαπιστώνουν με ανακούφιση ότι η Όλγα δεν έχει μάθει τελικά την αλήθεια για την ταυτότητα του Άρη κι αυτό εξαιτίας του Λουκά (Ν. Βασιλειάδης), που έδωσε επί τούτου στο εργαστήριο άλλο dna για σύγκριση.

Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) είναι αισιόδοξος για την αθώωση της Νάντιας (Α. Ανδρέοβιτς) και της προτείνει να μείνουν μαζί, ενώ η Όλγα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη (Κ. Σόμμερ).

Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) κι ο Άρης εκφράζουν όλο και πιο θερμά τα αισθήματά τους, παρόλη την ανησυχία και την ενοχή του Άρη, αφού της κρύβει την αλήθεια, ενώ η Όλγα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία προκειμένου να ελέγχει τις κινήσεις της Μυρτώς.

#AgriaGi
instagram.com/agriagi_skaitv.gr/


 

Πηγή: skai.gr