ΚΑΙΡΟΣ

Έλενα Ράπτη και Τζόυς Ευείδη έρχονται στο Dot

Το Σάββατο, η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη έρχεται στην εκπομπή Dot. και σε μια φιλική συζήτηση με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μιλάει για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον χωρισμό της.

Ο Πάνος Ιωαννίδης , ένας από τους πιο σέξι σεφ της τηλεόρασης, αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του ενώ σε ρυθμούς Eurovision η Ελένη Φουρέιρα, η Σοφία Βόσσου και η Έλενα Παπαρίζου μιλούν για το πιο γνωστό ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Η Δήμητρα Φραντζή και η Μαρία Σαμαρίνου άφησαν πίσω τα παιχνίδια επιβίωσης και τώρα απολαμβάνουν την πιο συναρπαστική εμπειρία στο κομμωτήριο. Η life coach, Μάρεα Λαουτάρη, δίνει συμβουλές για το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε την απιστία.
Τέλος , ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει υπέροχους λαχανοντολμάδες με lime, βασιλικό και τσίλι.

Την Κυριακή, στον καναπέ της εκπομπής κάθεται η Έλενα Ράπτη. Η όμορφη βουλευτής μιλάει για τα πρώτα της βήματα στη Βουλή ενώ εξηγεί για ποιο λόγο έχει δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς στα social media.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάνει γυμναστική στο πάρκο και απαντάει σε αδιάκριτες ερωτήσεις ενώ συναντάμε τον Πασχάλη, την Μπέσσυ Αργυράκη, τη Μαριάννα Τόλη και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς για ένα «Μάθημα Σολφέζ». Το κομμάτι που μας έφερε στην 5η θέση της Eurovision πριν 41 χρόνια.
Ώρα για make up party. Η νέα διασκέδαση μόνο για κορίτσια, όπου η καθεμιά βρίσκει το μακιγιάζ που της ταιριάζει.

Τέλος, η Ραμόνα Βλαντή και η Μυριέλλα Κουρεντή μιλούν για το πώς άλλαξε η ζωή τους τον τελευταίο χρόνο.

Πηγή: Skai.gr