ΚΑΙΡΟΣ

Bridgerton: Queen Charlotte – Δείτε το νέο trailer και την ημερομηνία προβολής

Τη βασίλισσα Charlotte θα υποδυθεί η India Amarteifio, ενώ η Golda Rosheuvel θα συνεχίσει να υποδύεται την ενήλικη βασίλισσα

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της prequel σειράς του Bridgerton, με ένα πρώτο trailer, όπου θα πρωταγωνιστεί η Βασίλισσα Charlotte. Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στις 4 Μαΐου και θα έχει «ως επίκεντρο την άνοδο της βασίλισσας  στη δημοσιότητα και την εξουσία». 

«Αυτό το prequel του Bridgerton αφηγείται την ιστορία του πώς ο γάμος της νεαρής βασίλισσας με τον βασιλιά Γεώργιο πυροδότησε μια μεγάλη ερωτική ιστορία όσο και μια κοινωνική αλλαγή, που κληρονόμησαν οι χαρακτήρες του Bridgerton», αναφέρει το δελτίο Τύπου. 

Τη βασίλισσα Charlotte θα υποδυθεί η India Amarteifio, ενώ η Golda Rosheuvel θα συνεχίσει να υποδύεται την ενήλικη βασίλισσα.

Το τρέιλερ δείχνει πώς η Charlotte γνώρισε και ερωτεύτηκε τον βασιλιά Γεώργιο Γ', τον οποίο υποδύεται ο Corey Mylchreest. Η μητέρα του Γεωργίου του λέει: «Ο γάμος σου είναι η υπόθεση αυτής της χώρας! Αυτό δεν μπορεί να πάει στραβά!», καθώς ο Γεώργιος και η Charlotte χορεύουν μαζί σε έναν χορό.

Το teaser τελειώνει με τη Charlotte να δηλώνει προκλητικά: «Αυτό είναι το σπίτι μου. Είμαι η βασίλισσα».  

Η Michelle Fairley εντάσσεται, επίσης, στο καστ ως πριγκίπισσα Augusta, με την Arsema Thomas να υποδύεται τη νεαρή Agatha Danbury.

Πηγή: skai.gr