ΚΑΙΡΟΣ

Άμπερ Χερντ: Πάνω από 3,5 εκατ. ψήφοι για να μην παίξει στο Aquaman 2

Να μην παίξει στην ταινία Aquaman 2 η Άμπερ Χερντ, ζητούν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, πάνω 3,5 εκατ. άνθρωποι που τάσσονται στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ στην δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού.

Η υπόθεση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, στηρίζοντας τη μια ή την άλλη πλευρά.

Η πλευρά του Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως κερδίζει έδαφος. Φεύγοντας από το δικαστήριο την περασμένη Τρίτη, η Χερντ βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα οργισμένο πλήθος υποστηρικτών του Τζόνι Ντεπ που την αποδοκίμασαν, σύμφωνα με το indy 100.

Σε μια πιο φιλειρηνική στήριξη, μια φαν του Τζόνι Ντεπ έφτασε στο σημείο να φέρει έξω από το δικαστήριο δύο συμπαθέστατα αλπάκα για να του φτιάξει τη διάθεση.

Καθώς η δίκη προχωρά και βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα «άπλυτα» για τη σχέση της Χερντ και του Ντέπ, τώρα οι υποστηρικτές του πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής, ζητούν να μην πρωταγωνιστήσει η Άμπερ Χερντ στο sequel της ταινίας Aquaman.

Έως τώρα έχουν ήδη συγκεντρωθεί πάνω από 3,5 εκατ. ψήφοι.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στο Change.org ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων αναζωπυρώθηκε μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τον θυελλώδη γάμο του ζευγαριού.

Στην ιστοσελίδα της ψηφοφορίας αναφέρεται: «Καθώς είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι η Άμπερ Χερτ άσκησε ενδοοικογενειακή βία, η Warner Brothers και η DC Entertainment θα έπρεπε και πρέπει να βγάλουν την Χερντ από το πρότζεκτ της ταινίας Aquaman 2. Δεν πρέπει να αγνοήσουν τα όσα υπέφεραν τα θύματα της Χερντ. Δεν πρέπει να ωραιοποιείται ο θύτης».

Γίνεται επίσης αναφορά στα περιστατικά κατά τα οποία η Χέρντ φέρεται να γρονθοκόπησε τον Τζόνι Ντεπ στο πρόσωπο αλλά και του έκοψε το δάχτυλο στην Αυστραλία.

«Άνδρες μπορούν να είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας, ακριβώς όπως και οι γυναίκες. Αυτό πρέπει να αναγνωριστεί και να ληφθούν μέτρα ώστε να διασφαλιστεί ότι ο θύτης δεν θα επιβραβευθεί μέσω της βιομηχανίας του θεάματος».

«Κάντε το σωστό. Βγάλτε την Άμπερ Χερντ από το Aquaman 2», καταλήγει το κείμενο.

Πηγή: skai.gr