ΚΑΙΡΟΣ

Στην Ντόρτμουντ και επίσημα μέχρι το 2031 ο Κωνσταντέλιας

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Κωνσταντέλια, με τον μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2031

Ποδοσφαιριστή της Μπορούσια Ντόρτμουντ αποτελεί και επίσημα πλέον ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Μετά το χθεσινό ταξίδι του στη Γερμανία και την πόλη του Ντόρτμουντ ώστε να ολοκληρωθεί το deal της μεταγραφής του από τον ΠΑΟΚ, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους Βεστφαλούς το απόγευμα της Δευτέρας (17/08), υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2031.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την απόκτηση του Κωνσταντίνου Καρέτσα, η BVB προσθέτει στο δυναμικό της ακόμη έναν Έλληνα διεθνή άσο, συνθέτοντας ένα εκρηκτικό δίδυμο στη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Έτσι λοιπόν, μετά από μια... ποδοσφαιρική ζωή στην οικογένεια του «δικεφάλου του βορρά», ο «Ντέλιας» ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Bundesliga και μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο νεαρός άσος κατέγραψε συνολικά 190 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας παράλληλα 44 γκολ και 26 ασίστ.

Welcome to Dortmund, Giannis Konstantelias! ⚫️🇬🇷🟡

The 23-year-old midfielder joins BVB from PAOK Thessaloniki and has signed a contract through 2031. ✍️ pic.twitter.com/Zzo16GR2ee

 

«Σε ευχαριστούμε Γιάννη» - Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Κωνσταντέλια

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Κωνσταντέλια για την προσφορά του στον σύλλογο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Σ’ ευχαριστούμε Γιάννη

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τη Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια και του εύχεται κάθε επιτυχία στην Bundesliga και στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ιστορία του Κωνσταντέλια με τον Δικέφαλο ξεκίνησε το 2013.

Πέρασε από όλα τα στάδια του PAOK Academy, έκανε ρεκόρ, κατέκτησε τίτλους και μάγεψε με την ποιότητά του σε κάθε ποδοσφαιρικό γήπεδο, μέχρι που τον Ιανουάριο του 2021, σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια αποτέλεσαν την περίοδο καθιέρωσής του στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε σε 190 αγώνες, σκόραρε 44 φορές, έδωσε 26 ασίστ, κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας, αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2022-23 από το κοινό του Δικεφάλου και έκανε όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του.

Οι εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ του έστρωσαν τον δρόμο προς ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, την Bundesliga και μια από τις κορυφαίες ομάδες.Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί, με κορυφαία την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24.

Ο αποχωρισμός δεν είναι εύκολος, όμως αποτελεί τη φυσική συνέχεια για ένα ταλέντο σαν τον Γιάννη, που τώρα κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ανδρώθηκες μέσα από την ακαδημία της ομάδας μας και θα είσαι για πάντα μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας!

Καλή τύχη, Γιάννη!

Πηγή: sport-fm.gr