Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πρίγκιπας Χάρι-Στο πλευρό του ο Κάρολος

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις στο Μπάκιγχαμ για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά την απόφαση να παραιτηθούν έχουν φουντώσει ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να τάσσεται στο πλευρό του γιου του. 

Αρχικά ο βρετανικός Τύπος μετέδιδε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν έξω φρενών με την απόφαση του ζευγαριού των Σάσσεξ να ενημερώσουν για την παραίτηση τους 10 λεπτά πριν αναρτήσουν στον λογαριασμό τους στο Instagram την σχετική ανακοίνωση. 

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να έκανε στροφή και να στηρίζει πλέον τον μικρότερο γιο του, καθώς ανησυχεί για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ο πρίγκιπας Κάρολος φοβάται ότι ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς η βασιλική οικογένεια είναι πυρ και μανία με το ζευγάρι. Αν και συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις στο Μπάκιγχαμ πρώτο μέλημα του πρίγκιπα Καρόλου είναι η ευημερία του γιου του. 

«Του είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι ο Χάρι βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο και του υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει. Ο Κάρολος του είπε ότι θα σταθεί στο πλευρό του ό,τι κι αν γίνει αλλά του ζήτησε να βγει ένα λογικό σχέδιο που θα μπορέσουν να επεξεργαστούν προκειμένου να ικανοποιεί όλους», ανέφερε μία πηγή στην εφημερίδα Mirror.

Ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται ότι ανησυχεί και για το γεγονός ότι ο γιος του ετοιμάζεται να κλείσει την πόρτα στην βασιλική οικογένεια και ζήτησε από τους αξιωματούχους του παλατιού να προσπαθήσουν να κρατήσουν το ζευγάρι των Σάσσεξ εντός των πριγκιπικών καθηκόντων. «Υπάρχει ένας γνήσιος φόβος από τον Κάρολο ότι αυτή μπορεί να είναι η αρχή του τέλους για την συμμετοχή του Χάρι και της Μέγκαν στην οικογένεια. Με βάση τα λόγια του αυτό θα ήταν: ‘’απόλυτη τραγωδία’’», εξήγησε άνθρωπος που γνωρίζει το θέμα στην εφημερίδα Mirror. 
 

Πηγή: skai.gr