Στιγμές αγωνίας για 190 επιβάτες της Delta - Έσκασε ένα από τα ελαστικά του αεροσκάφους στην προσγείωση (Φωτογραφίες)

Οι επιβάτες του Boeing χρησιμοποίησαν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης του αεροσκάφους προκειμένου να το εκκενώσουν με ασφάλεια

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 190 επιβάτες της πτήσης 1437 της Delta όταν στο Boeing 757 στο οποίο επέβαιναν πήραν φωτιά τα ελαστικά κατά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον στην Ατλάντα το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ένα από τα ελαστικά του αεροσκάφους έσκασε κατά την προσγείωση όπως ανέφερε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με αποτέλεσμα οι επιβάτες να εκκενώσουν το αεροσκάφος άμεσα κατά την πεοσγείωση στο αεροδρόμιο της Ατλάντα.

Μια φωτογραφία και ένα βίντεο από έναν επιβάτη του Boeing, δείχνει άτομα να χρησιμοποιούν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης του αεροσκάφους προκειμένου να το εκκενώσουν με ασφάλεια.

«Η ομάδα της Delta ήταν εξαιρετικά οργανωμένη και έδειξε επαγγελματισμό χωρίς να υπάρξει πανικός», είπε ο Bruce Campbell, επιβάτης του αεροπλάνο.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία επεσήμανε πως «εκτιμούμε τις προσπάθειες του πληρώματος της πτήσης μας και των πρώτων ανταποκριτών του Διεθνούς Αεροδρομίου Hartsfield-Jackson Atlanta για την ασφαλή προσγείωση της πτήσης 1437. Οι αρχικές αναφορές αναφέρουν ότι ένα από τα ελαστικά του αεροσκάφους έσκασε κατά την προσγείωση και εξαρτήματα του συστήματος προσγείωσης ήταν καυτά».

Παράλληλα, ζήτησε, συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία.

Πηγή: skai.gr