Νέοι μπελάδες για Τραμπ: Πάρτι με τον Έπσταϊν το ’90 – Σεξιστικά σχόλια

Νέοι μπελάδες για τον Ντόναλντ Τραμπ. Το αμερικανικό δίκτυο NBC έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο του 1992 το οποίο δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να έχει ιδιαίτερα θερμή σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών.

Στα πλάνα του βίντεο ο Τραμπ εμφανίζεται να διασκεδαζει με αιθέριες υπάρξεις (μαζορέτες ομάδων του αμερικανικού ποδοσφαίρου) στην ονειρεμένη έπαυλή του στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα και μετά να υποδέχεται τον Έπσταϊν σχολιαζοντας τις κοπέλες («είναι καυτη»). Η εμπλοκή του Έπσταϊν με την αμερικανική κυβερνηση έχει ήδη στοιχίσει στον υπουργό Εργασίας τη θέση του, καθώς είχε διευκολύνει τον επιχειρηματία να μη διωχθει για σεξουαλική κακοποίηση. 

Το 2008,  ο Έπσταϊν είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκιση για παιδεραστία, μετά από ένα σκάνδαλο πολλών ετών και σωρεία δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι διοργάνωνε «σεξουαλικά πάρτι» με ανήλικα κορίτσια και προσκαλεσμένους διάσημους φίλου του, πολιτικούς, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματους. 

Πηγή: skai.gr