Γκουαϊδό μετά την εισβολή στο σπίτι του: Δεν υπαναχωρούμε (βίντεο)

«Δεν υπαναχωρούμε» ήταν το μήνυμα του αυτοανακηρυχθέντος μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό μετά την εισβολή των δυνάμεων της αστυνομίας στην κατοικία του το απόγευμα της Πέμπτης. 

«Σήμερα με έκαναν να νιώσω κάτι που δεν πίστευα ότι είναι δυνατό: Να νιώσω ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΣ με τις βενεζουελάνικες οικογένειες!» τόνισε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Γκουαϊδό. 

«Δεν υπαναχωρούμε. Φοβόντουσαν ότι θα παρουσιάσουμε το Σχέδιο για τη Χώρα που χρειάζεται η Βενεζουέλα, αλλά ήμασταν επιτυχείς παρά την απόπειρα εκφοβισμού. Κάνουμε πρόοδο» πρόσθεσε. 

Σε άλλο του tweet ο ηγέτης της αντιπολίτευσης εξήγησε ότι «το Σχέδιο για τη Χώρα είναι η Βενεζουέλα που θέλουμε να κτίσουμε μαζί, η Βουλή και πολύτιμοι ειδικοί.  Με επαγγελματισμό και το βενεζουελάνικο ταλέντο, (το σχέδιο) έχει ως στόχο να εγγυηθεί τα αποτελέσματα που χρειάζεται η χώρα».

«Θέλουμε να ανοικοδομήσουμε τη χώρα μας, την ελευθερία μας» τόνισε εξάλλου σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ. 

Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ έβαλλε κατά του αυτοανακηρυχθέντος μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας και των ΗΠΑ που τον στηρίζουν, εξαίροντας παράλληλα χώρες που εμμένουν στην «ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία» της Βενεζουέλας. 

Πηγή: skai.gr