Deutsche Bank

Ρωσικό δικαστήριο διατάσσει την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της Deutsche Bank

Η τράπεζα ήταν ένας από τους εγγυητές δανειστές στο πλαίσιο σύμβασης για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας φυσικού αερίου στη Ρωσία με τη γερμανική Linde, η οποία τερματίστηκε λόγω των κυρώσεων από τη Δύση.

βρέφος

Στο σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου ή σε παθολογικά αίτια θα αποδοθεί ο θάνατος του βρέφους στο Διδυμότειχο

Tο βρέφος δεν ασθενούσε, έφαγε και κοιμήθηκε το βράδυ και το πρωί περίπου στις 6 η μητέρα διαπίστωσε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του και το μετέφερε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

play metoo

«Απαγορευμένη πόλη» στις 29/5 λόγω των μέτρων για τον τελικό του Conference – Τι λέει ο δήμαρχος

kataggelies@skai

Ελλαδα

ειδήσεις από την Ελλάδα
«Ολοι μαζί Μπορούμε» για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Μεγάλη συναυλία του «Ολοι μαζί Μπορούμε» για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο στις 4 Σεπτεμβρίου

UPDATE: 12:31

Η μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΡΧΗΓΟ» - ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 - ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ - Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε

Δρομολογούνται έργα προστασίας και αποκατάστασης του Κάστρου της Μεθώνης από το υπουργείο Πολιτισμού

Δρομολογούνται έργα προστασίας και αποκατάστασης του Κάστρου της Μεθώνης από το υπουργείο Πολιτισμού

«Οι προγραμματιζόμενες επεμβάσεις έχουν ως στόχο την ανακοπή του φαινομένου της δομικής αποδιοργάνωσης των τειχών, τη βελτίωση της ανθεκτικότητας του μνημείου στη φθορά του χρόνου και των συνθηκών ασφάλειας των επισκεπτών, τη μερική μορφολογική αποκατάσταση – βελτίωση της αναγνωσιμότητας του μνημείου», τονίζει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. 

play βίντεο Μενίδι

Βίντεο-ντοκουμέντο της «Καθημερινής» για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι – Σκότωσε τη 40χρονη μπροστά στα μάτια περαστικού

Όταν η 40χρονη κατεβαίνει από το σπίτι για να πάρει το λεωφορείο να πάει στη δουλειά της, εκείνος την πλησιάζει και την δολοφονεί με ένα κουζινομάχαιρο που κρατούσε.

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ζευγάρι αρχαιοκάπηλων και την 83χρονη συνεργό τους

Χειροπέδες σε ζευγάρι αρχαιοκάπηλων και την 83χρονη συνεργό τους στη Θεσσαλονίκη - Έκρυβαν εικόνες Αγίων, ιερά αντικείμενα και αρχαία νομίσματα

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το σύνολο των κατασχεθέντων αποστέλλεται στην αρμόδια Εφορία Αρχαιοτήτων για φύλαξη, εξέταση και τελική αρχαιολογική και εμπορική εκτίμηση.

Πολιτικη

νέα και ειδήσεις από την πολιτική

Κοσμος

πρόσφατα νέα από την υφήλιο
Δικαστήριο Μπρατισλάβα

Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο - Αναμένεται να προφυλακισθεί

Ο άνδρας, ο οποίος κατονομάστηκε από τα σλοβακικά μέσα ενημέρωσης ως ο 71χρονος ποιητής Γιουράι Σίντουλα, πυροβόλησε πέντε φορές την Τετάρτη τον Σλοβάκο πρωθυπουργό, ο οποίος επλήγη τις τέσσερις.

Γερμανία: Ακτιβιστές έκλεισαν για λίγο το αεροδρόμιο του Μονάχου - Οκτώ συλλήψεις

Γερμανοί ακτιβιστές προκάλεσαν το προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου στο Μόναχο - Οκτώ συλλήψεις

Η διατάραξη της λειτουργίας του αεροδρομίου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο πολυσύχναστες ταξιδιωτικές περιόδους για το αεροδρόμιο αυτό στη νότια Γερμανία, σύμφωνα με τις αρχές του.

Βίλντερς

Ολλανδία: Δεξιά κυβέρνηση με «σφραγίδα» Βίλντερς

Ο Βίλντερς φαίνεται να επιτυγχάνει στην Ολλανδία αυτό που ονειρεύονται οι ακροδεξιοί της AfD στη Γερμανία: την ανάληψη κυβερνητικής ευθύνης σε μία κυβέρνηση συνασπισμού με δύο συντηρητικά κόμματα, αλλά και με το φιλελεύθερο VVD του απερχόμενου πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε.

Οικονομια

ειδήσεις για την οικονομία και τις επιχειρήσεις

Περιβαλλον

τελευταία νέα για το περιβάλλον
play Γη νέος πλανητης

Αστρονόμοι ανακάλυψαν πλανήτη ίδιου μεγέθους με τη Γη - Έχει διάρκεια ζωής 100 φορές μεγαλύτερη από τον ήλιο

Ο βραχώδης αυτός πλανήτης, που ονομάζεται Speculoos-3b, απέχει 55 έτη φωτός από τη Γη και εντοπίστηκε καθώς περνούσε μπροστά από το άστρο υποδοχής του

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογια

τελευταιες εξελίξεις στην τεχνολογία
Adele- Sony music

Sony εναντίον κολοσσών της τεχνολογίας για χρήση τραγουδιών γνωστών αστέρων χωρίς εξουσιοδότηση

Μέχρι στιγμής έχει στείλει επιστολές σε περισσότερες από 700 εταιρίες υποστηρίζοντας ότι "έχει λόγους να πιστεύει ότι συγκεκριμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις έχουν κάνει χρήση τραγουδιών της χωρίς εξουσιοδότηση"

META

Η Κομισιόν ξεκινά έρευνες για τη Meta: Ανησυχίες για την προστασία των παιδιών σε Facebook και Instagram

Η Επιτροπή ανησυχεί ότι τα συστήματα τόσο του Facebook όσο και του Instagram, συμπεριλαμβανομένων των αλγορίθμων τους, ενδέχεται να διεγείρουν συμπεριφορικούς εθισμούς στα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Υγεια

πρόσφατα νέα για την υγεία
play measles

Ένα παιδί κάτω των πέντε ετών πέθανε από ιλαρά στο Οντάριο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από το 2013

Ο Τζάστιν Τριντό κατηγόρησε την «αυξανόμενη διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια» που παρουσιάζεται την τελευταία δεκαετία στη Βόρεια Αμερική αλλά και σε άλλες χώρες

Πολιτισμός

όλες οι ειδήσεις από τον Πολιτισμό

Αθλητικά

πρόσφατα νέα από τον αθλητισμό

Ναυτιλια

πρόσφατα νέα από τη ναυτιλία
Ταξίδι

Ψυχαγωγια

νέα από τον χώρο της ψυχαγωγίας

Αυτοκινητο

πρόσφατα νέα για το αυτοκίνητο
ford puma

Ford Puma: Τεχνολογικά προηγμένο και οικονομικό, τώρα με μηνιαίο μίσθωμα μόλις 199€ τον μήνα ή εναλλακτικά με μηδενική προκαταβολή

Μοναδικά νέα φέρνει σήμερα η Ford για όλους εκείνους που θα επιλέξουν να αποκτήσουν με leasing το δημοφιλές Puma και να απολαύσουν τις κορυφαίες τεχνολογίες και την απαράμιλλη οικονομία που προσφέρει.

ford dakar

H Ford Performance ανακοινώνει την είσοδό της στο Ράλι Ντακάρ 2025 με τους εμβληματικούς οδηγούς Carlos Sainz Sr. και Nani Roma

Με ιδιαίτερη χαρά η Ford Performance ανακοινώνει σήμερα τη συμμετοχή της στο Ράλι Ντακάρ 2025, προσφέροντας ταυτόχρονα μία πρώτη γεύση του «όπλου» της για τον εμβληματικό αυτό αγώνα: το Dakar Ford Raptor.

FORD FOCUS

Δείτε από κοντά το νέο Focus στο νέο stage της Ford στο «The Mall Athens»

Το Ford Focus ξεχωρίζει μεταξύ άλλων για την εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εσωτερική και εξωτερική σχεδίασή του, την ποικιλία εκδόσεων, τον high-tech στάνταρ εξοπλισμό, αλλά και για την κορυφαία συνδεσιμότητα που προσφέρει σε όλους τους επιβάτες.

Η ζωη μου

χρηστικά νέα