Κλείσιμο

Τραμπ: Προσβεβλημένος ο Πούτιν από τα περί ρωσικής εμπλοκής στις εκλογές

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αισθάνθηκε προσβεβλημένος από τους ισχυρισμούς που τον θέλουν να έχει παρέμβει στις εκλογές στις ΗΠΑ, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά τη σύντομη συνάντηση που είχαν στη Σύνοδο Κορυφής στο φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στο Βιετνάμ.

«Τον ρώτησα ξανά. Είπε ότι δεν ενεπλάκη στις εκλογές μας. Δεν έκανε αυτό για το οποίο τον κατηγορούν», δήλωσε ο Τραμπ τονίζοντας ότι έθεσε δύο φορές το ερώτημα στον Πούτιν ο οποίος για ακόμα μια φορά αρνήθηκε τα πάντα.

Ο Πούτιν, απαντώντας στον Τραμπ, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς περί ρωσικής εμπλοκής ως «πολιτικές επιθέσεις» και ως «απόρροια εσωτερικών πολιτικών ανταγωνισμών».

Ο Τραμπ ανέφερε επίσης ότι το γεγονός ότι ο Πούτιν νιώθει προσβεβλημένος, δεν είναι καθόλου καλό για τις ΗΠΑ όπως και το ότι δεν πραγματοποιήθηκε επίσημη διμερής συνάντηση των δύο ηγετών.

Οι δύο ηγέτες μίλησαν αμφότεροι με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια ο ένας για τον άλλον. Ο Τραμπ είπε ότι αν και δεν τον έχει συναντήσει πολλές φορές έχει να πει τα καλύτερα γι'αυτόν και ότι έχει μια πολύ καλή σχέση μαζί του. Ο Πούτιν είπε ότι ο Τραμπ έχει πολύ καλούς τρόπους και είναι πολύ καλός στην επικοινωνία. 
Πηγή: skai.gr