Επέστρεψε στις ΗΠΑ η σύντροφος του μακελάρη του Λας Βέγκας

Και πάλι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βρίσκεται η σύντροφος του Στέφεν Πάντοκ ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο και σκότωσε 58 ανθρώπους από τον 32ο όροφο του ξενοδοχείο που διέμενε.

Η Φιλιππινέζα Μαριλού Ντάνλει ταξίδεψε στις Φιλιππίνες λίγο πριν το μακελειό και χθες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άνζτελες προκειμένου να βοηθήσει τις αρχές να εντοπίσουν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 64χρονου συνταξιούχου σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα.

Οι αρχές, οι οποίες είναι σε επαφή μαζί της από την πρώτη κιόλας στιγμή που εντόπισαν τον δράστη, ελπίζουν ότι θα πάρουν από αυτήν τις απαντήσεις που θέλουν. Στα έγγραφα των ερευνητών περιγράφεται ως ένα «πρόσωπο ενδιαφέροντος».

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν πως πριν την επίθεση της Κυριακής, ο Πάντοκ μετέφερε 100.000 αμερικανικά δολάρια στον λογαριασμό της εν λόγω γυναίκας.

Οι αδερφές της Φιλιππινέζας δήλωσαν στα αμερικανικά μέσα πως η κα Ντάνλει έμαθε για το ταξίδι της στις Φιλιππίνες όταν ο σύντροφός της την ενημέρωσε ότι της είχε αγοράσει ένα εισιτήριο. 

Ο 64χονος σκότωσε 58 άτομα που βρίσκονταν στη συναυλία κάντρι μουσικής στο Λας Βέγκας και τραυμάτισε 500 ακόμα από το δωμάτιό στο ξενοδοχείο Mandalay Bay Hotel. Δεν είχε ποινικό μητρώο, ούτε είχε απασχολήσει τις αμερικανικές αρχές πριν την επίθεση.  
Πηγή: skai.gr