Κλείσιμο

Τίγρεις τραυμάτισαν θανάσιμα μία γυναίκα σε ζωολογικό πάρκο στην Κίνα

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και ακόμη μία τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση Σιβηριανών τίγρεων σε ζωολογικό πάρκο του Πεκίνου.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, στο «Beijing Badaling Safari World», το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του Σινικού Τείχους.

Οι επισκέπτες του πάρκου μπορούν να περιηγηθούν στον τομέα που βρίσκονται οι τίγρεις, προκειμένου να θαυμάσουν τα τεράστια αιλουροειδή από κοντά, υπό την προϋπόθεση να παραμείνουν στα οχηματά τους.

Ωστόσο, μία τετραμελής οικογένεια δεν υπάκουσε, με αποτέλεσμα τον θάνατο μίας γυναίκας και τον σοβαρό τραυματισμό μίας άλλης.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η συνοδηγός του οχήματος να βγαίνει από το όχημα, κατόπιν διαφωνίας που είχε με τον οδηγό. Δευτερόλεπτα αργότερα μία τίγρης της επιτίθεται και την σέρνει προς το δάσος, ενώ έντρομοι οι υπόλοιποι επιβάτες σπεύδουν να τη βοηθήσουν.

Από τις αρχές έγινε γνωστό ότι νεκρή είναι η γυναίκα που έσπευσε να βοηθήσει, έπειτα από επίθεση μιας δεύτερης τίγρεως και παρά τις προσπάθειες του προσωπικού ασφαλείας του πάρκου να την σώσουν, ενώ η συνοδηγός νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο του Πεκίνου.

Το πάρκο έκλεισε, ενώ ήδη διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό.

via GIPHY

Πηγή: skai.gr