Βαριά κατηγορία για τον 11χρονο που δολοφόνησε 8χρονη στις ΗΠΑ για ένα κουτάβι

Αντιμέτωπο με τη βαριά κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση είναι το 11χρονο αγόρι που το Σάββατο πυροβόλησε και σκότωσε μια 8χρονη γειτόνισσα και συμμαθήτριά του στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, το κοριτσάκι έπαιζε έξω από το σπίτι τους όταν ο 11χρονος ζήτησε να δει το κουτάβι της. Η 8χρονη αρνήθηκε, και στη συνέχεια το αγόρι πήρε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του και την πυροβόλησε στο στήθος. Το όπλο είχε αγοραστεί νόμιμα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 11χρονος θα δικαστεί ως ανήλικος. Θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 28 Οκτωβρίου. Έως τότε, έχει σταλεί σε κέντρο κράτησης ανηλίκων.

Ο σερίφης της περιοχής έχει αρνηθεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, σημειώνοντας πως στο σπίτι του αγοριού κατοικούν πέντε άλλα παιδιά, ενώ στο σπίτι του θύματος ζουν δυο ακόμα ανήλικοι. «Προσπαθούμε να τους προστατεύσουμε, όσο κι αν έχουν πληγωθεί από αυτή την τραγωδία, είπε ο σερίφης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Τη θέλω πίσω στην αγκαλιά μου, αυτό δεν είναι δίκαιο. Να κρατάτε και να φιλάτε τα μωρά σας κάθε βράδυ, γιατί ποτέ δεν υπάρχει η υπόσχεση ότι θα έχετε την επόμενη μέρα μαζί τους, δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τοπικό δίκτυο WATE 6.

Προσέθεσε πως ο δράστης πείραζε και κορόιδευε την κόρη της όταν η οικογένειά της μετακόμισε στην περιοχή. «Ελπίζω αυτό το μικρό αγόρι να έμαθε το μάθημά του, καθώς πήρε τη ζωή του μωρού μου, και δεν μπορώ να την πάρω πίσω», συμπλήρωσε.
Πηγή: skai.gr