Ομαδικός βιασμός η κακοποίηση του 6χρονου κοριτσιού στην Ινδία

Σε υπόθεση ομαδικού βιασμού φαίνεται πως αναδεικνύεται η πολύκροτη καταγγελθείσα κακοποίηση ενός 6χρονου κοριτσιού στην πόλη Μπαγκαλόρ της Ινδίας, μέσα στο κορυφαίο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσε.

Δύο ακόμα άνδρες, καθηγητές γυμναστικής, συνελήφθησαν χάρη σε πληροφορίες που έδωσε στην Αστυνομία ο πρώτος συλληφθείς για την υπόθεση, ένας 30χρονος δάσκαλος ρόλερ-σκέιτ που δίδασκε στο σχολείο, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο διοικητής της Αστυνομίας της Μπαγκαλόρ, ΜΝ Ρέντι

«Κατά την προκαταρκτική έρευνα και ανάκριση, [οι δύο συλληφθέντες] ομολόγησαν πως διάρπαξαν το αποτρόπαιο έγκλημα μέσα στο χώρο του σχολείου», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέντι.

Το 6χρονο θύμα φαίνεται πως αναγνώρισε τους δύο δράστες, και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τους δείχνει να κρατούν το κοριτσάκι στο γυμναστήριο αφότου όλοι οι συμμαθητές της είχαν φύγει.

Ο διοικητής πάντως παραδέχτηκε πως ο 30χρονος πρώτος συλληφθείς, που έχει διαπομπευτεί στα μέσα ενημέρωσης, τελικά δεν εμπλέκεται άμεσα στον βιασμό. Παραμένει ωστόσο υπό κράτηση καθώς στην κατοχή του βρέθηκε τεράστια ποσότητα υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ