Κύπρος: Βουτιά θανάτου από αλλοδαπή για να μη συλληφθεί

Σε τραγωδία εξελίχθηκε πάρτι αλλοδαπών στην Κύπρο. Τριανταεννιάχρονη γυναίκα από το Νεπαλ, έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα, και βρήκε ακαριαίο το θάνατο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένοικοι παρακείμενου διαμερίσματος κατήγγειλαν τη φασαρία στο πάρτι. Η αστυνομία μετέβη στο διαμέρισμα, γύρω στις 3.30 το πρωί, όπου γινόταν το πάρτι και κατά την διενέργεια ελέγχων των στοιχείων των παρευρισκόμενων, ακούστηκε ένας θόρυβος.

Όπως διαπιστώθηκε
, ο θόρυβος προήλθε από την πτώση της 39χρονης, η οποία στην προσπάθεια της να διαφύγει προσαγωγή, δέθηκε με σεντόνι και έπεσε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας, από ύψος περίπου 13 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Φαίνεται ότι η κοπέλα έδεσε σεντόνι στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμενε με σκοπό να κατέβει σε διαμέρισμα πιο κάτω ορόφου, αλλά έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη βεράντα του διαμερίσματος του 1ου ορόφου. Σύμφωνα με τις αρχές, ένα ακόμη άτομο, άγνωστης ταυτότητας, φαίνεται πως με τη βοήθεια σεντονιού κατέβηκε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στον 4ο και αφού διέσχισε το διαμέρισμα κατάφερε να διαφύγει.
Πηγή: skai.gr