Κλείσιμο

Όταν ο απατημένος βγάζει στη φόρα τον κολλητό και την σύντροφό του (vid)

Μερικές φιλίες δεν κρατάνε για πάντα, και κάποια πάρτι δεν είναι τόσο ευχάριστα.

Αυτό το μάθημα δίδαξε άνδρας στην Βενεζουέλα, ο οποίος προσκάλεσε σε γιορτή συγγενείς και φίλους και στην συνέχεια αιφνιδίασε τους παριστάμενους ανακοινώνοντας δημοσίως πως η σύντροφός του τον απατά με αδελφικό φίλο του, όπως μεταδίδει η «Daily Mail».

Ο θιγμένος άνδρας είχε μάλιστα ζητήσει από το κοινό να κινηματογραφήσει την δήθεν πρόποσή του, η οποία έκτοτε κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αλμπέρτο, σε γνωρίζω για περισσότερα από 20 χρόνια […] Αλλά το να φλερτάρεις την γυναίκα μου είναι πράξη δειλίας», είπε.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Daily Mail» ο Αλμπέρτο είναι βουλευτής πιστός στο καθεστώς του προέδρου Νικολάς Μαδούρο.



Ο άνδρας κατηγόρησε τον φίλο του πως ήθελε να χρηματοδοτήσει την αγορά διαμερίσματος από την σύντροφό του, αξίας 40.000 δολαρίων, και έδειξε σε όλους τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο εραστές πίσω από την πλάτη του.

Η αποκάλυψη προκάλεσε αίσθηση στους συγκεντρωμένους, που νόμιζαν ότι είχαν κληθεί σε πανηγύρι. Η σύντροφος του απατημένου άνδρα προσπάθησε να πάρει το κινητό, όμως αυτός το πέταξε οργισμένος στην πισίνα. Στην συνέχεια μία άλλη γυναίκα την πλησίασε και την απομάκρυνε από το σημείο.
Πηγή: skai.gr