Ισλανδία - Κροατία σημειώσατε Χ σύμφωνα με τον Μπραντ το... άλογο (video)

Αν πιστεύετε στα άλογα μέντιουμ, τότε ήρθε η ώρα να στοιχηματίσετε. Γιατί ο Μπραντ είναι το άλογο που προέβλεψε τη Δευτέρα ότι ο αγώνας της Τρίτης ανάμεσα στην Ισλανδία και την Κροατία θα λήξει ισόπαλος.

Η "επιστημονικά" εμπεριστατωμένη διαδικασία που ακολουθήθηκε για να φτάσει ο Μπραντ σε αυτή την πρόβλεψη είναι απλή: Του προσφέρθηκαν τρεις κουβάδες με φαγητό. Στους δύο κουβάδες αναγραφόταν το όνομα της μουντιαλικής ομάδας και σε έναν τρίτο η ισοπαλία.

Ο Μπραντ το άλογο επέλεξε ευθύς αμέσως να γευματίσει από τον κουβά της ισοπαλίας και αυτό δεν μπορεί να είναι παρά ένα θεϊκό σημάδι.

Από την άλλη πάλι, ο κουβάς της ισοπαλίας ήταν συμπτωματικά πιο κοντά στον Μπραντ, ενώ, όπως ίσως όλοι γνωρίζουμε, κουβάς και στοίχημα δεν πάνε μαζί!

Σύμφωνα με τη ρωσίδα ιδιοκτήτριά του, Ναντέζντα Σκριπκίνα, ένα τοπικό εργοστάσιο στην πόλη εξέθρεφε άλογα, αλλά πτώχευσε και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να θανατώσουν τα ζώα. Η ίδια αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό και αγόρασε τον Μπραντ.

«Έχουμε επιλέξει τον Μπράντ για τις προβλέψεις, επειδή είναι το πλέον εκπαιδευμένο άλογο των στάβλων μας και ζει κοντά μας εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον ξέρει και πολλά κόλπα και αυτός είναι ο βασικός λόγος που τον επιλέξαμε» λέει χαρακτηριστικά.

Η Σκριπκίνα αποκάλυψε ότι ο Μπραντ έχει πέσει μέσα στις προβλέψεις του σε ποσοστό 75% και πρόσθεσε ότι θα τον βάλει να προβλέψει όλους τους αγώνες του Μουντιάλ μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ο αγώνας μεταξύ Ισλανδίας και Ρωσίας αρχίζει στις 9 ώρα Ελλάδος και διεξάγεται στο στάδιο Ροστόφ Αρένα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο από το Ruptly.tv

Πηγή: skai.gr