Ενεργειακό ποτό «Brexit» δημιουργημένο στην... ΕΕ από Πολωνούς μετανάστες

Δύο Πολωνοί επιχειρηματίες που ζουν στη Βρετανία ξεκίνησαν το δικό τους ενεργειακό ποτό που ονομάζεται… «Brexit» για «πλάκα» όπως αναφέρουν, μετά το βρετανικό δημοψήφισμα που στέλνει τη Βρετανία εκτός ΕΕ.

Ο λόγος για τους Pawel Tumilowicz και Mariusz Majchrzak, οι οποίοι δήλωσαν ότι παράγουν το ποτό για να περάσουν καλά και όχι για οποιοδήποτε πολιτικό λόγο.

Ο Tumilowicz ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Manchester Evening News: «Οι άνθρωποι μας ρωτάνε αν προσπαθούμε να κάνουμε κάποια πολιτική δήλωση ή κάτι τέτοιο. Αυτό δεν ισχύει καθόλου... Απλώς σκεφτήκαμε ότι ήταν ένα αρκετά ‘‘χτυπητό’’ όνομα και το κάναμε. Φαίνεται μάλιστα ότι είχαμε δίκιο. Η επιχείρησή μας πάει καλά». 



«Είναι μια νέα επιχείρηση και αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος προϊόντος. Είναι ένα σπουδαίο ενεργειακό ποτό και νομίζω ότι αρέσει πολύ στους ανθρώπους... και όχι μόνο για την ονομασία. Είναι αρκετά νόστιμο, ξέρετε» πρόσθεσε ο Πολωνός επιχειρηματίας.

Το «Brexit» δίνει φτερά για την έξοδο από την ΕΕ; Πάντως αποτελεί ειρωνεία ότι το εν λόγω ενεργειακό ποτό είναι δημιούργημα… Πολωνών μεταναστών, καθώς βασικός λόγος για το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν το «μπλόκο» στους κοινοτικούς μετανάστες, ενώ παράγεται και στην ΕΕ... Μήπως «τρολάρουν» τους Βρετανούς οι δύο Πολωνοί; 
Πηγή: skai.gr